Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νικολέττα Ράλλη: Η απίστευτη πατάτα της παρουσιάστριας που εξέθεσε την διεύθυνση του ΑNT1! «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με....» (Βίντεο)

Η ατάκα της Ράλλη που έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα στα αυτιά μας!

Νικολέττα Ράλλη: Η απίστευτη πατάτα της παρουσιάστριας που εξέθεσε την διεύθυνση του ΑNT1! «Έχουμε ιδιαίτερη σχέση με....» (Βίντεο)
Vanda's Blog 28.08.2018 09:47

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να γίνουν θανάσιμα επικίνδυνοι και μόνο από άγνοια. Η Νικολέττα Ράλλη λέει στον αέρα της εκπομπής ότι τις κατέβει στο κεφάλι χωρίς να σκέφτεται ότι κάποια πράγματα δεν λέγονται.

Δεν λέγονται Νικολέττα μου γιατί απλά δεν είσαι στο αυτί του κάθε τηλεθεατή για να του εξηγήσεις ότι λάθος κατάλαβε! Εξηγούμαι για να μην σας κρατώ σε αγωνία. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου: Απαντάει στο Vanda's blog για το ρεπορτάζ, με την εξαιρετικά άσχημη εντύπωση που έκανε στον ΣΚΑΙ στο πρώτο ραντεβού! Ποια είναι η αλήθεια...

Εχθές το πρωί είχα ανοιχτή την τηλεόραση στον ΑΝΤ1. Το καλοκαίρι μαζί στις 10 έχει δώσει εξετάσεις και έχει πάρει κάτω από την βάση αλλά καλώς ή κακώς κανένα άλλο κανάλι δεν έχει πρόγραμμα ζωντανό σε αυτή τη ζώνη. (Καλά το splash για να το δω πρέπει να πάρω zannax. Είναι δεδομένο ότι είναι έτη φωτός χειρότερο πρόγραμμα από του ΑΝΤ1)

Δείτε ακόμη: Top 16: Γάμοι διάσημων που χάλασαν λόγω τρίτου προσώπου! Απιστία μου αμαρτία μου...

Η πατάτα του αιώνα από την άπειρη παρουσιάστρια

Στην αρχή της εκπομπής λοιπόν και ενώ προσπαθούσαν να πουλήσουν τις νέες σειρές του ΑΝΤ1 που ομολογουμένως μαθαίνω εδώ στο vandas blog είναι καταπληκτικές πετάει η θεά Ράλλη το «μαργαριτάρι».
Νικολέττα Ράλλη: «Ήμουνα στον κύριο Υποφάντη,που επειδή έχουμε και μια σχέση πιο προσωπική και μου έλεγε για τις νέες σειρές παιδιά....όλες είναι τέλειες....»

Για να γνωρίζετε ο κύριος Υποφάντης είναι ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1!


Δηλαδή κυρία Νικολέττα Ράλλη, ρωτάω εγώ, τι ιδιαίτερη σχέση έχετε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που μάλιστα αυτή την σχέση έχετε την δυνατότητα να την παρουσιάζεται στον αέρα της εκπομπής;

Επίσης κύριε Υποφάντη αν ισχύει αυτό που λέει η κυρία Ράλλη, τι ιδιαίτερη σχέση έχετε με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια που η εκπομπή της όλο το καλοκαίρι έχει κάνει από 8% έως και 12% αν δεν κάνω λάθος;

Δείτε ακόμη: Είναι απίστευτο! Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιοί που λάτρεψαν την ηρωίνη... Ντοκουμέντο!

Ερώτημα: Η γκάφα της παρουσιάστριας έγινε από λάθος εκτίμηση,από υπερβολική άνεση στον αέρα του ΑΝΤ1, η προσπάθησε να στείλει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες διαφημίζοντας ιδιαίτερες σχέσεις με στελέχη του καναλιού;

Να ενημερώσουμε την παρουσιάστρια από το Youweekly.gr και το Vanda's blog ότι καλό θα είναι αν υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις με στελέχη του καναλιού να μην διαφημίζονται!


Τέτοιες αναφορές και αθώες να είναι προκαλούν προβληματισμούς για την αξιοκρατία σε ένα κανάλι ιδιωτικού συμφέροντος.

Πάντως αν η Νικολέττα Ράλλη συνεχίσει και στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μετά από την φετινή καλοκαιρινή πορεία στο κανάλι, θα υποψιαστώ ότι θα έχει παίξει κάποιο μικρό ρόλο και η ιδιαίτερη σχέση της με τον διευθυντή προγράμματος του καναλιού. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 14.20 έως και το 15.00:

Share