Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Νικολέττα Ράλλη: Οι 4 + 1 λόγοι που για μας δεν έπιασε... ούτε τη βάση στο Καλοκαίρι Μαζί στις 10! (Βίντεο)

Έπιασε το κόσκινο η Vanda και... την στόλισε κανονικά!

Νικολέττα Ράλλη: Οι 4 + 1 λόγοι που για μας δεν έπιασε... ούτε τη βάση στο Καλοκαίρι Μαζί στις 10! (Βίντεο)
Vanda's Blog 04.09.2018 09:41

Μερικές φορές το να είσαι όμορφη απλά... δεν φτάνει!


Διότι η Νικολέττα Ράλλη είναι αναμφίβολα καλλονή! Πλούσιο μπούστο, λεπτή μέση, όμορφο πρόσωπο και μαλλί μαύρο σαν τον έβενο! Ε, σου λένε εκεί στον ΑΝΤ1 καλή είναι για καλοκαιρινό Πρωινό... αμ δε! Διαβάστε παρακάτω...


Εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr έχουμε τους λόγους που η εστεμμένη καλλονή πέρασε μεν από τις οθόνες μας αλλά δεν ακούμπησε την καρδιά του κύριου Υποφάντη (διευθυντή προγράμματος) και ευτυχώς δεν θα τη δούμε κατά πάσα πιθανότητα από χειμώνα!

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Παρασκήνιο...


Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό:
1. Το στημένο (;) φιλί - φλερτ - σχέση με τον Μαυρίδη. (Δείτε εδώ) Μου θύμισε τόσο τακτικές 90's με σκοπό την συζήτηση και την προβολή όσο και το μαλλί με κίτρινο ντεκαπάζ και μπλε φακούς επαφής. Passe, κοινότυπο και ολίγον τι «φτηνό»

Δείτε ακόμη: Πένθος για τον Γιώργο Πρίντεζη! Έχασε πολύ δικό του πρόσωπο...

2. Τα on air κλάματα - συγκίνηση - λυγμοί όταν με τον Αναδιώτη ανακοίνωσαν ότι σιγά σιγά αποχαιρετούν τα πλατό αφού ξεκινούν οι χειμερινές εκπομπές. Καλό και το κλάμα και τα αυθόρμητα «Σας αγαπάμε πολύ» παιδιά αλλά κακά τα ψέματα, το κοινό έχει πλέον κρίση και δεν μασάει ό,τι του σερβίρεις... γενικά μιλάω!

3. Το δημόσιο άδειασμα σε συνεργάτη της, την ώρα της εκπομπής! Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνο το «Τον αγαπώ πολύ το Θάνο, αλλά έκανε ένα λάθος στη συνέντευξη» που ξεστόμισε η Νικολέττα και μας άφησε κάγκελο! Οκ, έγινε όντως λάθος (είπε πως κατηγόρησαν τραγουδιστή για ομοφυλοφιλία, ενώ προφανώς οι προτιμήσεις του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμα), ωστόσο το σωστό και συναδερφικό για εμένα θα ήταν να του το πει off camera, μην σας πως και off κοινού. Θα μπορούσε κάλλιστα να τον «στολίσει» κατ' ιδίαν και όχι δημοσίως!

4. Η επική ατάκα για τον διευθυντή της ότι.... γνωρίζονται πιο προσωπικά! Και αυτό on air, και αυτό τόσο κακά διατυπωμένο που είναι τουλάχιστον παρεξηγήσιμο! Τους λόγους πραγματικά δεν θα τους αναλύσω, νομίζω είναι κατανοητοί. (Δείτε εδώ)


5. Και ίσως το σημαντικότερο από όλα! Τα παρακάλια να την κρατήσουν και τον Σεπτέμβρη (δεν μας λυπάται κανείς προφανώς) επίσης από τον αέρα της εκπομπής της. Συγγνώμη Νικολέττα μου αλλά αυτό είναι αν μη τι άλλο ανεπίτρεπτο. Όταν ξεχωρίζεις με τη δουλειά σου, δεν υπάρχει λόγος οδυρμού ούτε on ούτε off camera. Εκείνοι που πρέπει θα το κρίνουν και τότε, μόνο τότε θα προχωρήσεις. Αν όχι όσο και να δαρθείς, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο πάνω από τον τάφο κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή!


Για να συνοψίσω και να μην κουράσω: Καλή η προσπάθεια, καλό και το στήσιμο και οι ζουζουνιές αλλά ο χώρος της τηλεόρασης έχει γίνει τόσο σκληρή και μεγάλη αρένα που μόνο λίγοι θα επιβιώσουν. Και σίγουρα δεν θα είναι αυτοί που υπέπεσαν στα παραπάνω... Άντε και καλή σεζόν να έχουμε!

Share