Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φαίη Σκορδά: Πώς έκανε πίσω στην κόντρα με τον ΑΝΤ1 για τον Ρέμο! Τρομερό παρασκήνιο!

Όσα οι άλλοι δεν τολμούν να γράψουν!

Φαίη Σκορδά: Πώς έκανε πίσω στην κόντρα με τον ΑΝΤ1 για τον Ρέμο! Τρομερό παρασκήνιο!
Vanda's Blog 18.09.2018 12:33
Follow us on Google News

Θεματάρα από τις λίγες σας έχω σήμερα με αφορμή την χτεσινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1!


Μόνο στο Vanda's blog και στο Youweekly.gr θα δείτε και θα διαβάσετε τι συμβαίνει τελικά με τη Φαίη Σκορδά και τα στελέχη του ΑΝΤ1! Διαβάστε παρακάτω...


Χτες, σας είχα γράψει τον τσακωμό της, με αφορμή τον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ αφού αρχικά το κανάλι δεν ήθελε η Φαίη στην πρεμιέρα της να παίξει πλάνα! (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα)


Τελικά, η χρυσή τομή βρέθηκε και η Φαίη έπαιξε πλάνα αλλά και ρεπορτάζ από τον γάμο που ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν το θέμα του Σαββατοκύριακου και της εβδομάδας μην σας πω!


Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 λοιπόν, βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου που πάντρεψε το ζευγάρι και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το αν η Υβόννη τελικά είναι έγκυος ή όχι, όπως γράψανε πολλά sites (Δείτε εδώ το δικό μου θέμα για το τι ισχύει).


Η Μαρία λοιπόν, έδωσε μια αινιγματική απάντηση με τα πλάνα να έχουν γίνει viral! Τα πλάνα και οι δηλώσεις της Μαρίας υπάρχουν παντού... εκτός από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! (Δείτε εδώ τις δηλώσεις)


Η Φαίη δεν έπαιξε καθόλου το θέμα στην εκπομπή της , παρόλο που έπαιξε κανονικά τις δηλώσεις από την παρουσίαση προγράμματος! Ούτε λίγο, ούτε πολύ έκανε πίσω και δεν έδωσε έκταση στο θέμα με τον γάμο του Ρέμου για δεύτερη μέρα! Τον λόγο δεν μπορώ να τον ξέρω (ακόμα) πάντως το θέμα έχει ζουμί και θα επανέλθω!

Share