Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τατιάνα Στεφανίδου: "Οι κομπλεξικοί του ΣΚΑΙ νομίζουν ότι αν της μιλήσουν θα μολυνθούν"

Όλο το παρασκήνιο!

Τατιάνα Στεφανίδου:
Vanda's Blog 21.09.2018 08:51

Όπως και στο τραγούδι που οι καλλιτέχνες χωρίζονται στους «ποιοτικούς» και στους «εμπορικούς» έτσι και στην δημοσιογραφία οι παρουσιαστές χωρίζονται στους «ποιοτικούς» και τους «κίτρινους».

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει στην κατηγορία των «κίτρινων» των «φθηνών» των «λαϊκών»της τηλεόρασης των.... «σκουπιδιών». Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ παρουσίαση προγράμματος: Καυτό παρασκήνιο για Στεφανίδου, Τανιμανίδη, Μπακοδήμου, Σπυροπούλου, Σταμάτη...

Είναι η γυναίκα εκείνη που με τις εκπομπές της θεωρούν ότι ντροπιάζει την ελληνική δημοσιογραφία. Αυτή είναι η άποψή κάποιον ποιοτικών στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Φυσικά και τους έχει κακοφανεί που έχουν για συνάδελφο τους μια τέτοια δημοσιογράφο. Έτσι λοιπόν σας αποκαλύπτω στο Vanda's blog στο Youweekly.gr, πως ακριβώς της συμπεριφέρθηκαν στην παρουσίαση στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών!!! Με μια λέξη ΑΘΛΙΑ.

Δείτε ακόμη: ALPHA: Ποια εκπομπή δεν θα φάει μελομακάρονα στο κανάλι!

Στην παρουσίαση του προγράμματος της τηλεόραση του ΣΚΑΙ ήταν εμφανές ότι η Τατιάνα ήταν εκτός ομάδας, ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα και για πρώτη φορά δεν είχε δίπλα της τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Στην Τατιάνα μιλούσαν ελάχιστοι άνθρωποι και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν άσχετοι με την δημοσιογραφία και με την παρουσίαση. Τα βασικά στελέχη του ΣΚΑΙ τα βαριά χαρτιά που λέμε, περνούσαν από δίπλα της και δεν της έλεγαν ούτε καλησπέρα. Την είχαν δηλαδή με λίγα λόγια στο «φτύσιμο», επειδή την θεωρούν δεύτερη.

Θεωρούν ,δηλαδή, ότι Τατιάνα Στεφανίδου κάνει καριέρα πάνω στον πόνο των ανθρώπων εκμεταλλευόμενοι ως δημοσιογράφος τις αδυναμίες τους. Οι κομπλεξικοί του ΣΚΑΙ νομίζουν ότι αν μιλήσουν στην Τατιάνα θα μολυνθούν. «Πιστεύουν ότι αν τους δουν να κάνουν παρέα με την Στεφανίδου θα πέσουν οι μετοχές τους μιλάμε για ανθρώπους που πριν την έλευση του Τούρκου μεγιστάνα με το Survivor και τα άλλα προγράμματα, τα μεγαλύτερα νούμερα που έβλεπαν στο σταθμό τους ήταν τα νούμερα του Αυτιά. Για να μην πω ότι περισσότεροι από αυτούς που δεν μιλάνε στην Τατιάνα, της γυρνάνε την πλάτη στο κανάλι του ΣΚΑΙ κάνουν μονοψήφια και είναι χαριστικά στην τηλεόραση.»

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Πώς έκανε πίσω στην κόντρα με τον ΑΝΤ1 για τον Ρέμο! Τρομερό παρασκήνιο!

Αυτά μας είπε στενή συνεργάτιδά της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία την συνόδεψε στην παρουσίαση του προγράμματος. Είναι αλήθεια ότι στο κανάλι του Φαλήρου τα πράγματα μοιάζουν λίγο με το Βυζάντιο! Αν δεν είσαι ,δηλαδή, της παλιάς φρουράς των ανθρώπων που έκαναν το κανάλι ενημερωτικό με 6% δεν είσαι και πολύ ευπρόσδεκτος. Θα δούμε αν η Τατιάνα με την δυναμική της και με το χαρακτήρα της θα τα καταφέρει να ξεπεράσει αυτές τις μικρότητες και να κάνει δουλειά της απερίσπαστη.

Share