Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γάμος Οικονομάκου: Το περιστατικό που τη στεναχώρησε!

Τι συνέβη στην όμορφη Αθηνά;

Γάμος Οικονομάκου: Το περιστατικό που τη στεναχώρησε!
Vanda's Blog 08.10.2018 14:52

Χαμός έχει γίνει με τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου! Το θέμα συζητιέται όλο το Σαββατοκύριακο και εμείς στο Youweekly.gr σας έχουμε πλήρες παρασκήνιο!


Εκτός λοιπόν από το απαγορευμένο βίντεο (Δείτε το εδώ) πήραν τα αυτιά μας και άλλα... ζουμέρα και αποκλειστικά! Διαβάστε παρακάτω...


Φυσικά θα τα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr και θα ξεκινήσω ευθύς αμέσως: Το κορίτσι, σου λέει στεναχωρέθηκε πολύ λόγω καιρού!

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε απελπιστική κατάσταση για την...


Η Αθηνά δεν είχε υπολογίσει ότι θα κάνει τόσο κρύο και έλιωνε που έβλεπε ότι οι καλεσμένοι τουρτούριζαν Οκτώβρη μήνα στο νησί των Ανέμων! Το θέμα λίγο έλειψε να της χαλάσει τη βραδιά αλλά εντέλει.... ξεπεράστηκε!


Και πάνω που είχε συμφιλιωθεί με την ιδέα.... να σου και η απουσία του Τσιμιτσέλη! Όπως σας έχουμε ήδη γράψει ο Γιάννης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που δεν πήγαν (Δείτε εδώ ποιοι άλλοι δεν ήταν εκεί) και αυτό λόγω του βέτου της καλής της φίλης, Βάσως Λασκαράκη!

Δείτε ακόμη: Αφιέρωμα: 30 + 1 Έλληνες καλλιτέχνες που δεν έκαναν καριέρα με τα αληθινά τους ονόματα! Δεν θα το πιστεύετε για κάποιους!


Η Αθηνά ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί και οι δύο είναι πολύ καλοί της φίλοι, εντέλει όμως πήγε μόνο η Βάσω στην χαρά της... Εντάξει, μεταξύ μας, συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια!

Share