Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Καπουτζίδης: Σε παράκρουση και τραγική κατάσταση μετά την επίθεση από...

Δύσκολα τα πράγματα!

Γιώργος Καπουτζίδης: Σε παράκρουση και τραγική κατάσταση μετά την επίθεση από...
VANDA’ S BLOG 10.10.2018 08:57

Ένας ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης πλέον σε παράκρουση.

Το χθεσινό το μήνυμα στα social media για το Δημήτρη Ουγγαρέζο και για την Τίνα Μεσααροπούλου όχι μόνο ήταν κατάπτυστο αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι το παιδί αυτό έχει χάσει πλέον το μετρό. Διαβάστε παρακάτω....

Και γράφω ότι έχει χάσει το μετρό διότι το κείμενο που είδαμε στην δημοσιότητα και μπορείτε να διαβάσετε (εδώ) δείχνει ξεκάθαρα έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι λέει...

Ο άνθρωπος θεωρεί ότι στη ζωή είναι κάτι παραπάνω από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Το παιδί αυτό θεωρεί ότι επειδή είναι καλός σεναριογράφος και καλός ηθοποιός και καλός κριτής - παρουσιαστής μπορεί να παρεμβαίνει!

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατηγορεί για bullying τον Καπουτζίδη! Τι ακριβώς συνέβη;


Να παρεμβαίνει με στόχο ανθρώπους οπουδήποτε πιστεύει ότι με την δύναμη που του δίνει αυτό το ταλέντο μπορεί να παίζει με την ζωή και με την επαγγελματική σταδιοδρομία του!

Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Δηλαδή επειδή ας πούμε ο Γεωργίου τώρα που κάνει το τατουάζ είναι θεός για την τηλεόραση του ALPHA μπορεί να παίρνει τηλέφωνο αν δεν του αρέσει ας πούμε η Τσιμτσιλή, η Ελένη Μενεγάκη, η Τσολάκη και να λέει ότι κακώς κάλεσε τον τάδε που εσένα δε σου αρέσει και να μην το ξανακάνει επειδή είναι η ημέρα τάδε... της γυναίκας του άντρα του σκυλιού των ζώων.

Πας καλά. Επικοινωνείς; Δηλαδή επειδή είμαστε καλοί κάπου και έχουμε πέντε γνωριμίες μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να μιλάμε για τις δουλειές άλλων ανθρώπων.

Δείτε ακόμη: «Ο Καπουτζίδης μου έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα»! Βόμβα από παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Και που ξέρεις εσύ ρε Γιώργο Καπουτζίδη ότι το τηλεφώνημα σου δεν έχει αντίκτυπο στην γνώμη του διευθυντή προγράμματος ή του διευθυντή του καναλιού για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή για να απολυθεί αύριο η να μπει σε δυσμένεια;

Εννοώ δηλαδή ότι ας πούμε ο Μπούτος που εσύ πήρες τηλέφωνο στο mega μπορεί μετά να του γύρισε το μάτι και να έβαλε σε δυσμένεια τον Ουγγαρέζο. Να του στερήσεις δηλαδή καριέρα!

Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο στόχος σου διότι αν ήταν αυτός ο στόχος σου πραγματικά θα έλεγα ότι είσαι για φτύσιμο. Αλλά θεωρώ ότι δεν έχεις τέτοια κίνητρα. Αλλά ξέρεις κάτι αυτό δεν εξαρτάται από σένα. Δεν εξαρτάται από τη δική σου επιθυμία και σκέψη.

Μπορεί να βρισκόταν ένας ηλίθιος διευθυντής προγράμματος και με το που θα έπαιρνες εσύ τηλέφωνο γιατί τότε ήσουν και παντοδύναμος να τον έστελνε τον Ουγγαρέζο η τον οποιονδήποτε Ουγγαρέζο στα αζήτητα!

Αυτό δεν είναι bullying; Η παρέμβαση στη ζωή των ανθρώπων με βάση την δύναμη που έχει ο καθένας σε οποιοδήποτε περιβάλλον δεν είναι bullying;

Τι είναι το bullying στην τελική ανάλυση; σημαίνει ότι ο ισχυρός ποδοπατά τον ανίσχυρo λόγω των ιδιαίτερων ιδιαιτεροτήτων του.

Δείτε ακόμη: «Ο Καπουτζίδης μου έστελνε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα»! Βόμβα από παρουσιάστρια! (Βίντεο)

Και εγώ σου λέω ότι ο Ουγγαρέζος είναι ηλίθιος και εγώ σου λέω ότι η Μεσσαροπούλου είναι βλαμμένη και δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Βλάκες δημοσιογράφοι σου λέω εγώ ε και...Δηλαδή ακριβώς επειδή έχουν αυτή την «ιδιαιτερότητα» εσύ τους ποδοπατάς; Όπως γράφεις δηλαδή στο κείμενο σου!

Και έχεις το θράσος και βγαίνεις στην τηλεόραση να υπερασπιστείς δήθεν τα δικαιώματα της ιδιαιτερότητας άλλων ανθρώπων.

Με συγχωρείς και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι έχεις κάνει; Αντί να ζητήσεις συγγνώμη και να το βουλώσεις πας να βγεις και από πάνω!!!

Για αυτό λέω ότι έχεις πάθει παράκρουση γι’ αυτό λέω ότι είσαι σε τραγική κατάσταση!
Γιατί για μένα είναι τραγική η κατάσταση σου όταν δεν αντιλαμβάνεσαι τι έχεις κάνει!

Παρεμβαίνεις δήθεν για καλό στη δουλειά άλλων ανθρώπων; Αυτό κύριε Καπουτζίδη ξέρεις το κάνανε για το καλό μας οι φασίστες ή οι απολυταρχικοί! Κάνω λάθος; Οι ναζιστές δεν έλεγαν
ότι μόνο η δική τους γνώμη είναι σωστή; Έτσι το δικαιολογούσαν ότι για το καλό μας παρεμβαίνουν στις ζωές μας! Πρόσεξα όχι δε λέω ότι είσαι φασίστας και ναζί Αλλά θέλω να σκεφτείς και να ξανά διαβάσεις αυτό που δημοσίως έγραψες.

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις πόσο ταλαντούχος άνθρωπος ότι κανένα δικαίωμα δεν είχες να το κάνεις αυτό το πράγμα σε καμία περίπτωση. Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πόσο φάουλ για έναν άνθρωπο σαν κι εσένα είναι η συγκεκριμένη στάση.

Αν θέλεις να διασωθείς πρέπει τώρα να βγεις και να ζητήσει συγγνώμη. Συγνώμη που έπαιξες με τη δουλειά κάποιων ανθρώπων αν είχες το θάρρος ας έβγαινες δημοσίως να αντιπαρατεθείς μαζί τους!!!

Όχι έτσι... να παίρνεις τηλέφωνο τους πιο δυνατούς από τους ίδιους. Κατάλαβες διότι αυτό στην γλώσσα την απλή λαϊκή λέγεται π.....

Για να μη χρησιμοποιήσω άλλες πιο ακραίες εκφράσεις!

Share