Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Ετοιμάζουν δικό τους ξενοδοχείο στην Αράχωβα!

Το νέο συγκρότημα στον Παρνασσό είναι γεγονός!

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Ετοιμάζουν δικό τους ξενοδοχείο στην Αράχωβα!
Vanda's Blog 10.10.2018 11:45
Follow us on Google News

Η αγάπη της για τα Άχλα είναι γνωστή για την Ελένη Μενεγάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν ένα ονειρεμένο καταφύγιο που δεν είναι άλλο από το Όναρ, στα Άχλα της Άνδρου. Το Youweekly.gr και η Τζώρτζια Συρίχα, σας είχε παρουσιάσει, μέσα από ένα πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ, τον προσωπικό παράδεισο του ζευγαριού. Διαβάστε παρακάτω...

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη, ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Δείτε ακόμη: Πανικός στο Πρωινό! Το ατύχημα της Σκορδά που τρομοκράτησε τη Λίτσα Πατέρα! (Βίντεο)

Οι δυο τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές εκεί με την οικογένεια τους, έχοντας την ησυχία τους! Το Youweekly.gr, έχει "τρυπώσει" στον παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου και παρουσιάζει το μοναδικό φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του σπιτιού..

Τώρα όμως το αγαπημένο ζευγάρι, ετοιμάζεται να αποκτήσει δικό του αγροτουριστικό συγκρότημα στον Παρνασσό και συγκεκριμένα σε ευρύτερη περιοχή της Αράχωβας.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Ποσά λεφτά βγάζει η Φαίη εκτός του Αnt1; Χρυσό στα χέρια της...

Μια μονάδα, στα πρότυπα της Άνδρου, ενώ σταδιακά θα διαμορφωθεί σε μια μεγάλη φάρμα, με πολλές δραστηριότητες! Πηγή μου αναφέρει, πως επιθυμούν να έχουν μέσα στάβλο για ιππασία, τυροκομείο και πολύ μεγάλες εκτάσεις γης για καλλιέργειες. Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τη φύση, τα αγροτικά προιόντα, και όπως βλέπουμε έχει σκοπό να επεκτείνει και άλλο αυτήν την αγάπη της και πέρα από τα Άχλα! Ο τουρισμός, είναι ένα κομμάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια, ειδικά σε ένα τόσο ωραίο χειμερινό προορισμό.

Share