Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λιάγκας - Αρναούτογλου δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι! Η μεγάλη κόντρα των ισχυρών του ΑΝΤ1!

Όλο το παρασκήνιο μόνο στο Youweekly.gr!

Λιάγκας - Αρναούτογλου δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι! Η μεγάλη κόντρα των ισχυρών του ΑΝΤ1!
Vanda's Blog 22.10.2018 09:54

Ένα ντόμινο εξελίξεων και δηλώσεων παρακολουθώ εδώ και μέρες! Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιάγκας πετάνε διακριτικά τα καρφάκια τους για τον ΑΝΤ1 αλλά και ο ένας για τον άλλον!


Εξάλλου, σήμερα στο Ηappy Day ο Γρηγόρης πέταξε μια τυχαία (;) ατάκα που πρόδωσε τα όσα σας γράφω! (Δείτε το σχετικό μας θέμα εδώ). Διαβάστε παρακάτω...


Ο Γρηγόρης και ο Γιώργος λοιπόν έχουν πολύ κακή σχέση και αυτό το ξέρουν οι πάντες. Αυτό όμως που δεν ξέρουν και θα σας το αποκαλύψουμε μόνο στο Vanda's είναι το πώς ξεκίνησε η κόντρα των δύο αντρών.

Δείτε ακόμη: Στέλλα Μιζεράκη: Όλη η αλήθεια για τις πλαστικές επεμβάσεις της! (βίντεο)


Αιτία; Φυσικά η καριέρα τους! Λιάγκας και Αρναούτογλου είναι παρόμοιοι παρουσιαστές! Το στιλ παρουσίασης τους είναι σχεδόν ίδιο και άρα και οι εκπομπές στις οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν! Σκεφτείτε άλλωστε πόσα ίδια project έχουν κάνει... από late night μέχρι τηλεπαιχνίδια έως και πρωινές εκπομπές!

Δείτε ακόμη: ANT1: Διαλύουν το κανάλι! Επανάσταση έχουν κηρύξει οι...


Τώρα λοιπόν που και οι δύο είναι στον πάγκο ξέρουν ότι οι επιλογές τους είναι ακόμα πιο περιορισμένες! Επομένως και ο ένας και ο άλλος δεν... τρελαίνονται κιόλας μεταξύ τους! Ωστόσο η διαφορά των δύο αντρών έγκειται στο ότι ο μεν Γιώργος είναι τρομερά επιλεκτικός και δεν τον ενδιαφέρει να μείνει εκτός και ότι ο Γρηγόρης θα ακολουθήσει τις εντολές του καναλιού του όπως άλλωστε είπε.


Το ποιος θα μείνει στον πάγκο όλη τη χρονιά και το ποιος θα κάνει το comeback του μόνο ο χρόνος θα το δείξει πάντως ο Γρηγόρης στο Βig Brother θα ταίριαζε... δε νομίζετε;

Share