Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Open: Γιατί ο κόσμος βλέπει Χρηστίδου και ρίχνει άκυρο στην Καινούργιου;

Για να λυθούν όλες οι απορίες! Η Vanda αναλύει...

Open: Γιατί ο κόσμος βλέπει Χρηστίδου και ρίχνει άκυρο στην Καινούργιου;
VANDA’ S BLOG 29.10.2018 09:20

Συζητάνε στο site στο youweekly.gr και τους φαίνεται εξωπραγματικό γιατί ο κόσμος βλέπει την Σίσσυ Χρηστίδου με το “Έλα χαμογέλα”και γυρνάει την πλάτη στην υπερπαραγωγή του ευτυχείτε με την Κατερίνα καινούργιου!

Αναρωτιούνται μα πως γίνεται μία εκπομπή που έχει τεράστιο στούντιο, που έχει budget, που έχει ζωντανές συνδέσεις, που έχει μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά την Κατερίνα την Καινούργιου που έχει πολλούς φολοουερς στα social media να πηγαίνει άπατη και η Σίσσυ Χρηστίδου μια γυναίκα εξαφανισμένη από την τηλεόραση συμπαθητική αλλά όχι θεά να κάνει σχεδόν τα διπλάσια νούμερα και παραπάνω από την Κατερίνα καινούργιου! Διαβάστε παρακάτω...

Θα σας απαντήσω για να σας φύγουν οι απορίες εδώ στο Vanda's blog στο youweekly.gr!

Δείτε ακόμη: Άρχισαν τα όργανα στο Open! Η ξινίλα της Καινούργιου για τη Χρηστίδου και ο ρόλος του Ιβάν!

Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι επικροτεί το αληθινό και όχι το ψεύτικο! Ο κόσμος στηρίζει το φυσικό και όχι το πλαστικό! Ο κόσμος αγαπάει το γήινο και όχι το εξωγήινο! Ο κόσμος στην τηλεόραση δεν έχει καμιά σχέση με τον κόσμο στα social media. Υπάρχει η ηλίθια εντύπωση ότι επειδή κάποιος έχει πολλούς φίλους στα social media θα κάνει τηλεθέαση, δεν υπάρχει μεγαλύτερη γελοιότητα από αυτό το πράγμα.

Παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη. Η κοπέλα έχει φτάσει 1 εκατομμύριο άτομα στα social media και την εκπομπή της την βλέπει το 12%!

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη μαγκιά του ΑΝΤ1! Δείτε πώς αποχαιρέτησε το Mega... (Βίντεο)

Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν στα κανάλια ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι θα ψάχνουν την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση επειδή την έχουνε βρει στα social media;

Αλήθεια...μα αναρωτιέμαι τι ηλίθιοι υπάρχουν στα κανάλια τελικά!
Με λίγα λόγια όπως το έχω ξαναγράψει η Κατερίνα καινούργιου είναι ένα παιδί το οποίο δουλεύει αρκετά σκληρά αλλά δεν είναι ο εαυτός της! Είναι ένα πράγμα ψεύτικο και πλαστικό που σχεδόν γίνεται αποκρουστικό για την μέση τηλεθεάτρια.

Αντίθετα η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, είναι η κοπέλα που θα ανοίξεις την καρδιά σου θα πεις τον πόνο σου.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου - Τηλεθέαση: Πως τα πήγε την δεύτερη ημέρα της εκπομπής; Άντεξε ή "γκρεμίστηκε";

Γι’ αυτό το λόγο κόσμος και την δεύτερη μέρα δίνει στην Σίσσυ Χρηστίδου 9% στο δυναμικό κοινό τη στιγμή που ο Μάνεσης απέναντι της έκανε 13 και η παρέλαση στην ΕΡΤ έκανε 26!

Share