Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βικτώρια Καρύδα: "Ήταν ευτυχισμένη, τα είχε όλα! Σε μας εδώ ήταν..." - Το άγνωστο πρόσωπό της!

Τι αποκαλύπτουν για την Βικτώρια;

Βικτώρια Καρύδα:
Vanda's Blog 02.11.2018 11:28

Η Βικτώρια Καρύδα, είχε και άλλο πρόσωπο...

αγαπητό, τρυφερό και πολύ ευτυχισμένο, μέχρι προχθές το βράδυ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Αυτή είναι η κατάθεση του μάρτυρα για το βράδυ της δολοφονίας του!

Όλα έσβησαν ύστερα από αυτήν την είδηση: "Νεκρός μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας 16 στο Πανόραμα Βούλας έπεσε ο 46χρονος Γιάννης Μακρής, σύζυγος της πρώην playmate Βικτώριας Καρυδά που βλέπουμε όλοι μέσα στο My Style Rocks".

Το λαμπερό πρόσωπό της μαύρισε, το χαμόγελό της έσβησε και η μόνη της παρηγοριά πλέον είναι τα δυο ανήλικα παιδιά της! Κάθε της ελπίδα χάθηκε, μαζί με την δολοφονία του άντρα της καρδιάς της.

Δείτε ακόμη: Το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στο «My style rocks»! Δεν φαντάζεστε ποιο είναι!(Βίντεο)

Εμείς εδώ στο Vanda's blog, ήρθαμε σε επικοινωνία, με άνθρωπο που συναντούσε πολύ συχνά στο γυμναστήριό της, στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο G.T επί της Βουλιαγμένης.

"Ήταν ένα πρόσχαρο κορίτσι, μια κοπέλα ευτυχισμένη! Εδώ ερχόταν έκανε τη γυμναστική της, πρόσεχε τη σιλουέτα της και πραγματικά είχαμε την καλύτερη εικόνα για εκείνη! Μου είχε πει πολλές φορές πως ήθελε να κάνει και άλλο παιδάκι με τον άντρα της, που λάτρευε! Ήταν ο άντρας της ζωής της! Ήταν χαρούμενη, τα είχε όλα... όμορφη οικογένεια και φυσικά το "My Style Rocks"της είχε δώσει πολλά! Ερχόταν πάντα απλή, ήταν φιλική με όλους... Πραγματικά κρίμα για όσα της συνέβησαν! Πάθαμε σοκ μόλις το μάθαμε!"

Share