Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαλλη η ξανθιά παρουσιάστρια! Την "έφαγαν" από την αφίσα και κόντεψε να σπάσει όλο το κανάλι!

Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δεν... τρόμαξε;

Έξαλλη η ξανθιά παρουσιάστρια! Την
VANDA’ S BLOG 07.11.2018 14:50

Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά, πόσο μάλλον στους τηλεοπτικούς σταθμούς!

Στην περίπτωση της ξανθιάς παρουσιάστριας, ο λόγος ήταν το ότι την... πέταξαν από την επίσημη αφίσα του σταθμού, όπως πετάει η καλή νοικοκυρά την τρίχα από το ζυμάρι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κίνηση ματ του Ιβάν Σαββίδη! Έκλεψε το δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1!

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Νέου Epsilon, Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία στο πλευρό του Θανάση Πάτρα, παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Τι συνέβη όμως και την έβγαλε έξω από τα ρούχα της;

Όλα έγιναν πριν μία εβδομάδα, οπότε και το κανάλι παρουσίασε την καινούρια του αφίσα με αφορμή το επερχόμενο πρόγραμμά του. Από την αφίσα όμως έλειπε μία από τις παρουσιάστριες του σταθμού η Αντελίνα Βαρθακούρη, παρά το γεγονός ότι ο Θανάσης Πάτρας, βρισκόταν κανονικά σε αυτήν!

Δείτε ακόμη: Ant1: To "υπερ-όπλο" ξεκατινιάσματος για να σωθεί το Nomads!

Η... επίμαχη αφίσα!

Αυτό ήταν, το είδε η παρουσιάστρια και... που σε πονεί και που σε κόβει! Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς-αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε έξαλλη και τον έκανε τον σχετικό χαμούλη της.

Από τη στιγμή που το είδε, όσα ακολούθησαν, θα μπορούσε να είναι σκηνή αρχαίας τραγωδίας(σε μια πιο μεταμοντέρνα εκδοχή), καθώς είχε πολύ απ' όλα! Πολύ κλάμα, πολλή ένταση και πολλές φωνές!

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, η εξήγηση που δόθηκε στην παρουσιάστρια, ήταν πως επιλέχθηκαν τα πιο... γνωστά πρόσωπα του καναλιού για να βρίσκονται στην αφίσα.

Αυτό καθόλου δεν την έκανε να ηρεμήσει αφού προφανώς, δεν αισθάνεται λιγότερο γνωστή από τα άλλα πρόσωπα του σταθμού!

Τελικά, μετά τις φωνές και τα κλάματα, το κανάλι όπως όπως, ικανοποίησε τις απαιτήσεις της βάζοντάς την στην αφίσα σε πόζα μάλιστα όλο χαμόγελο, που σε τίποτα δεν μαρτυρά, όσα προηγήθηκαν!

Share