Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Alpha - ΣΚΑΙ: Τρόμος στα κανάλια! Ο κίνδυνος που δεν υπολόγιζαν!

Συναγερμός στα κανάλια!

Alpha - ΣΚΑΙ: Τρόμος στα κανάλια! Ο κίνδυνος που δεν υπολόγιζαν!
VANDA’ S BLOG 09.11.2018 09:36

Ο Alpha και ο Σκάι είχαν κάνει για φέτος τα σχέδια τους χωρίς να υπολογίζουν τον ξενοδόχο.


Έχουνε στήσει τα προγράμματά τους θεωρώντας ότι και φέτος και του χρόνου θα έχουν την μερίδα του λέοντος στην τηλεθέαση και άρα και τα χρήματα των διαφημιστικών εταιριών! Διαβάστε παρακάτω...

Για το open είχαν υπολογίσει και το είχαν εκτιμήσει ότι με τις κινήσεις που έκανε ο Καλημέρης θα ήταν στα ίδια και χειρότερα νούμερα από ότι με το Βρυώνη άρα αυτό τον παίκτη τον είχανε πετάξει απέξω.

Δείτε ακόμη: Nomads: Στημένος ο καβγάς Μισθοφόρου - Βασιλόπουλου! Η αποκάλυψη για την τακτική του ΑΝΤ1!

Το star το ξέρουνε πολύ καλά και το ελέγχουν απόλυτα ιδιαιτέρως τώρα που η motor oil πήρε και τον Αlphan ξέρουν ότι κάθε χρονιά το star θα κάνει ένα μπαμ με ένα καλό πρόγραμμα! Φέτος του βγήκε το Greece next top model,δυστυχώς όμως ένα πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά οπότε ούτε αυτό τον παίχτη τον υπολογίζανε.

Τον ΑΝΤ1 τον είχαν στα αζήτητα διότι θεωρούν ότι τα λάθη που γίνονται σε επίπεδο διοίκησης και προγράμματος θα καταδίκαζαν και φέτος το κανάλι.

Δείτε ακόμη: Νίκος Χατζηνικολάου: Η βίλα - αστακός του δημοσιογράφου! Με ασανσέρ και τελεφερίκ!

Αμ δε... Χθες το κανάλι στο Μαρούσι έδειξε τα δόντια του και την πρόθεσή του να ανέβει σιγά-σιγά στην τρίτη στην δεύτερη και στην πορεία ακόμη και στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Παλεύουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 σαν τα σκυλιά για να αλλάξουν την εικόνα που έχει ο κόσμος για το κανάλι. Φυσικά... είναι και τα τελεσίγραφα που έχουνε φάει από τον Κυριακού και τους έχει πιάσει μια τρέλα να μπορέσουν να βγούνε μέχρι τα Χριστούγεννα στην τρίτη και στην δεύτερη θέση αν είναι δυνατόν. Το Νοmads είναι το πρόγραμμα εκείνο που ή θα το βυθίσει το κανάλι ή θα το στείλει στην κορυφή της τηλεθέασης. Όλα παίζονται στην κίνηση που έκανε η παραγωγή του παιχνιδιού του Νοmads να βάλει παίκτες του survivors και να γίνει ο χαμός!

Δείτε ακόμη: Nomads 2: H είσοδος των Εισβολέων, ο άγριος τσακωμός και η συγκινητική αποκάλυψη! (Βίντεο)

Χθες φαίνεται πως του βγήκε το κόλπο και έκαναν στο δυναμικό κοινό 19 και σχεδόν διπλασιάσανε τα νούμερα του ριάλιτι αν συνεχίσει έτσι προβλέπεται να γίνει κόλαση.


Και θα έχουμε μία πραγματικά φοβερή ανατροπή με τον ΑΝΤ1 να κλέβει κυριολεκτικά νούμερα χρήματα και θέση στην τηλεθέαση από τον Α και τον Σκάι.

Αυτός είναι ο φοβερός τρόμος και ο εφιάλτης σε αυτά τα δύο κανάλια που έχουν κάνει τα στελέχη να τρέχουν και να μη φτάνουν!

Share