Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Έσπασε όλο το Open o Φουρθιώτης! Το τελευταίο ραντεβού με Σαββίδη και η νέα του εκπομπή!

Τρομερό παρασκήνιο μόνο στο Youweekly.gr

Έσπασε όλο το Open o Φουρθιώτης! Το τελευταίο ραντεβού με Σαββίδη και η νέα του εκπομπή!
Vanda's Blog 10.11.2018 10:25

Τρομερό παρασκήνιο σας έχω και σήμερα εδώ στο Vanda's blog από το στρατόπεδο του Open και το ξεφόρτωμα του Σαββίδη στο Μένιο Φουρθιώτη!


Ο παρουσιαστής από εχτές δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού και το κλίμα είναι πολύ βαρύ... για το Μένιο φυσικά αφού ο Ιβάν μόνο Moet δε κέρασε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (10/11) αγώνισμα!


Ο ίδιος λοιπόν στο άκουσμα της απόφασης για τη λήξη συνεργασίας του με το Open έγινε Τούρκος! Έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά του και έφυγε σφαίρα για το κανάλι για ραντεβού με τη διεύθυνση! Τα παρακάτω ζουμερά είναι άκρως επιβεβαιωμένα και μόνο εδώ στο Vanda's και το Youweekly.gr θα τα μάθετε...


Η απόφαση λοιπόν είναι τελεσίδικη και μόνο με νέο εξώδικο και διαμάχη θα μπορέσει να ξαναβγεί ο Μένιος στο Open! Αφού λοιπόν είδε και απόειδε αποφάσισε να μην το τραβήξει άλλο...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: H απίστευτη παρατήρηση της Σπυροπούλου στους κριτές, η παίκτρια που κέρδισε και αυτή που έφυγε! (Βίντεο)


Το σκηνικό που είχε στηθεί για τα Αποκαλυπτικά ξηλώθηκε όλο από μονταζιέρες μέχρι φώτα και γερανούς κάμερες! Το τέλος δόθηκε χτες και ο Μένιος πήρε τα κουβαδάκια του για να πάει σε άλλη παραλία!
Σε ποια παραλία; Σε αυτή του Βρυώνη! Ο παρουσιαστής θα εμφανίζεται πλέον στο νέο κανάλι με εκπομπή πάλι μεσημεριανή, πάλι στη ζώνη του Σαββατοκύριακου χωρίς να έχει κλείσει ακόμα η ώρα! Όσο για τους συνεργάτες του; Εδώ σας θέλω!

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Τα κλάματα του Ακριβόπουλου, ο νέος αρχηγός στους Εισβολείς και ο τραυματισμός του Χανταμπάκη! (Βίντεο)


Η Άλκηστις Μαραγουδάκη τους μάζεψε όλους μα όλους και τους ανακοίνωσε ότι εκείνοι δεν θα χάσουν τη δουλειά τους! Ο Μένιος μεταξύ μας στην εκπομπή του είχε πολύ δυνατά χαρτιά και το Open τους θέλει κανονικά!
Επομένως, θα αξιοποιηθούν εφόσον το θέλουν σε άλλες εκπομπές, μιας και το συμβόλαιο τους ισχύει κανονικά!

Όσο για το δαιμόνιο Τζώνη Καλημέρη; Εκείνος όχι μόνο δε θέλει να βλέπει το Μένιο ούτε ζωγραφιστό, αλλά στο δικαστήριο ανάμεσα στον Ιβάν και τον ίδιο κατέθεσε εναντίον του, με τη κατάθεση του να παίζει καθοριστικό ρόλο στο φευγιό του αγοριού από τη Παιανία! Ε ρε γλέντια...

Share