Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM: Γιατί το «σκουπίδι» του Star κάνει απίθανα νούμερα!

Τέτοια προγράμματα θέλουμε σαν Έλληνες; Ντροπή!

GNTM: Γιατί το «σκουπίδι» του Star κάνει απίθανα νούμερα!
VANDA’ S BLOG 13.11.2018 09:24

Αναρωτιέμαι τελικά είμαστε τέτοιος λαός; Είμαστε τέτοιος λαός ξεφτιλισμένος που τρώει μέσα από «σκουπίδια» και μάλιστα τηλεοπτικά!


Eίμαστε τέτοιος απίθανος λαός που δίνουμε αξία στο μεγαλύτερο σκουπίδι που έχει βγάλει ελληνική τηλεόραση τα τελευταία 5 χρόνια; Διαβάστε παρακάτω....

Τι είναι το Greece's next top model; Μία εκπομπή λόγου; Μία εκπομπή μόδας; Μία εκπομπή προβληματισμού,για τα νέα κορίτσια; Η πραγματικότητα είναι φίλοι μου ότι το Greece's next top model,είναι το πιο απίθανο σκουπίδι που μπορεί να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση! Είναι ένα πρόγραμμα που προσβάλλει την νοημοσύνη όλων των τηλεθεατών. Θα το εξηγήσω από το Vanda's blog στο Youweekly.gr και πιστεύω να συμφωνείτε μαζί μου!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 12/11: Τρελές ανατροπές στο prime time! Καταποντισμός για πασίγνωστο πρόγραμμα...

Βάζουνε κοριτσάκια να βγάζουνε το χειρότερο εαυτό τους προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα!
Προβάλουν στο τηλεοπτικό κοινό όχι το διαγωνιστικό κομμάτι, που θα έχει κάποια αξία,όσον αφορά την άμιλλα,τον ανταγωνισμό ,την προσπάθεια,το πάθος,την ευθύνη, την υπευθυνότητα των νέων παιδιών που βγαίνουν στο στίβο μάχης της ζωής! Προβάλουν την κατινιά, την κατρακύλα, τη βρωμιά και τον ξεπεσμό νέων κοριτσιών που για 5 λεπτά δημοσιότητας πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο!


Το Greece's next top model κατά την προσωπική μου γνώμη όπως γίνεται στην Ελλάδα είναι ένα τραγικό «σκουπίδι» ριάλιτι που καμία σχέση δεν έχει με τον πολιτισμό της χώρας μας. Αν κάποιοι από σας καθίστε να παρακολουθήσετε τα ανάλογα προγράμματα του Next Top Model στο εξωτερικό θα καταλάβετε ότι καμία σχέση δεν έχουν με το ελληνικό πρόγραμμα. Το ελληνικό Next Top Model προβάλλει σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό το «σκουπίδι» του παιχνιδιού και λιγότερο τον ανταγωνισμό στη μόδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το θεωρώ εξαιρετικά σκληρό για την ώρα που παίζεται! Το Greece's next top model θα πρέπει με παρέμβαση του ΕΣΡ να προβάλλεται σε μεταμεσονύχτια ζώνη!

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Ο Στέφανος με τη Χριστίνα παίρνουν από το σπίτι του Σκαφιδά κάποιες φωτογραφίες!

Οι απίστευτη τσακωμοί που βγάζουν τα χειρότερα ένστικτα των ανθρώπων δεν μπορεί να είναι πρότυπο για κανέναν. Το συγκεκριμένο σόου μόνο κακό μπορεί να κάνει στα νέα παιδιά που το παρακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια. Προβάλλει την κακή πλευρά των κοριτσιών μέσα από οργανωμένο μοντάζ και πολύ πιθανώς και στημένους καυγάδες!

Δείτε ακόμη: Η επιστροφή: Η αναζήτηση για τον Φώτη συνεχίζεται!


Το Greece's next top model βγάζει έξω τα χειρότερα ένστικτα των γυναικών προβάλλει μία εικόνα για το μέσο κορίτσι την Ελληνίδα που δεν είναι καθόλου τιμητική και σίγουρα δεν είναι αληθινή. Αρνούμαι να πιστέψω ότι είμαστε ότι παρακολουθούμε! Αρνούμαι να πιστέψω ότι μπορούνε άνθρωποι να παρακολουθούν το συγκεκριμένο σόου και να χαίρονται με την απίστευτη κατινιά βρωμιά και δυσωδία που βγάζει από μέσα του!

TAGS
Share