Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Star: Σε "κατάθλιψη" η Καγιά για την κατάντια του GNTM!

Τι συμβαίνει με την Καγιά και το GNTM; Ποιο είναι το παρασκήνιο;

Star: Σε
Vanda's Blog 14.11.2018 10:00

Μπορεί το GNTM να πηγαίνει πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης, όμως η Βίκυ Καγιά δείχνει να είναι...

αρκετά δυσαρεστημένη! Τα εκπληκτικά νούμερα του GNTM, όπως κάνει αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα γύρω στο 23%, δεν φέρνουν την ευτυχία στην Βίκυ, παρά μόνο στο Star, που φέτος ξεχωρίζει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 13/11: Χαμός με GNTM και THE VOICE! Όλα τα νούμερα αναλυτικά....

Η παρουσιάστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής, φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένη με την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού απέχει αρκετά από αυτό που η ίδια θα ήθελε σαν εικόνα και είχε αρχικά συμφωνήσει...

Το παιχνίδι, έχει γίνει περισσότερο ριάλιτι και λιγότερο εκπομπή μόδας και άποψης! Αυτό λοιπόν, αναφέρει πηγή μου σε μένα εδώ στο Vanda's. blog και στο Youweekly.gr και εγώ το μοιράζομαι μαζί σας!

Δείτε ακόμη: GNTM: Η τριάδα της φωτιάς σε βίντεο αφιέρωμα! Πώς ξεκίνησε και πώς... έσπασε σε χρόνο dt! (Βίντεο)

Η Καγιά, θέλει η εικόνα της να παραμείνει ως έχει και να μην αλλάζει το προφίλ της, αλλά και το προφίλ του "Greece Next Top Model". Για εκείνη και τους συνεργάτες της, επιθυμεί να παραμείνει αποκλειστικά ένα ριάλιτι με βάση και επίκεντρο τη μόδα και το στυλ και όχι τις ... "κατινιές" και τις αντιζηλίες που προβάλλονται!

Τι είναι το Greece's next top model; Μία εκπομπή λόγου; Μία εκπομπή μόδας; Μία εκπομπή προβληματισμού,για τα νέα κορίτσια; Η πραγματικότητα είναι φίλοι μου ότι το Greece's next top model,είναι το πιο απίθανο σκουπίδι που μπορεί να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση! Είναι ένα πρόγραμμα που προσβάλλει την νοημοσύνη όλων των τηλεθεατών. Θα το εξηγήσω από το Vanda's blog στο Youweekly.gr και πιστεύω να συμφωνείτε μαζί μου!

Βάζουνε κοριτσάκια να βγάζουνε το χειρότερο εαυτό τους προκειμένου να ανέβουν τα νούμερα!
Προβάλουν στο τηλεοπτικό κοινό όχι το διαγωνιστικό κομμάτι, που θα έχει κάποια αξία,όσον αφορά την άμιλλα,τον ανταγωνισμό ,την προσπάθεια,το πάθος,την ευθύνη, την υπευθυνότητα των νέων παιδιών που βγαίνουν στο στίβο μάχης της ζωής! Προβάλουν την κατινιά, την κατρακύλα, τη βρωμιά και τον ξεπεσμό νέων κοριτσιών που για 5 λεπτά δημοσιότητας πουλάνε την ψυχή τους στο διάβολο! (Δείτε εδώ αναλυτικά)

Σας έχουμε όμως και την νικήτρια του GNTM! Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Εβελίνα Σκίτσκο είναι εκείνη που κοιτάει από... ψηλά τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες! (Δείτε εδώ αναλυτικά)

Share