Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλο μπαμ στο Survivor: Η πρόταση σε κορυφαία εκρηκτική τραγουδίστρια που θα συζητηθεί!

Ποια είναι η τραγουδίστρια της Ελληνικής showbiz;

Μεγάλο μπαμ στο Survivor: Η πρόταση σε κορυφαία εκρηκτική τραγουδίστρια που θα συζητηθεί!
Vanda's Blog 30.11.2018 10:45
Follow us on Google News

To Youweekly.gr, και το Vanda's.blog, από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο, τόσο από τον Άγιο Δομίνικο, όσο και από τα γραφεία της παραγωγής στον ΣΚΑΙ!

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τα κάστινγκ σας έχουμε μεταφέρει όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα και με τα οποία είτε έχουν γίνει επαφές, είτε έχει σκοπό η παραγωγή να τους χτυπήσει την πόρτα! (Δείτε εδώ αναλυτικά)!

Δείτε ακόμη: Άσχημα μαντάτα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τι συνέβη;

Το νέο όνομα που έρχεται στην επιφάνεια και θα προκαλέσει σχόλια, είναι σίγουρα μιας εκρηκτικής τραγουδίστριας... αυτό της Ελένης Φουρέιρα!

Η sexy τραγουδίστρια, αναμένεται εφόσον δεχτεί την πρόταση να ανεβάσει στο κόκκινο την τηλεθέαση του Survivor με τις αναλογίες της και το καλλίγραμμο σώμα της!

Δείτε ακόμη: Μυθοπλασία vs Reality: Απογειώθηκαν τα νούμερα! Ποια νούμερα έκαναν ρεκόρ; Τι επέλεξε το κοινό;

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή του ΣΚΑΙ θα της χτυπήσει την... πόρτα μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου εκείνη να απαντήσει θετικά!

Πιθανότητες για να μπει στο Survivor 3; Λίγες, λόγω υποχρεώσεων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Ίσως η Ελένη να θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό της και σε κάτι εντελώς διαφορετικό!

Περιμένουμε, λοιπόν, με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε για το αν θα γίνει τελικά αυτή η πρόταση και πως θα απαντήσει η τραγουδίστρια!

Share