Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Ριχάρδος σε λίγο ελεύθερος και μιλάμε για την γκάφα του αιώνα από την ελληνική αστυνομία!

Έσκασε τώρα!

Ο Ριχάρδος σε λίγο ελεύθερος και μιλάμε για την γκάφα του αιώνα από την ελληνική αστυνομία!
VANDA’ S BLOG 04.12.2018 12:08

Οι πληροφορίες μου στο Vanda's blog λέμε από το δικαστικό ρεπορτάζ ότι ίσως η υπόθεση του Ριχάρδου να είναι μία απίστευτη και τρελή γκάφα της ελληνικής αστυνομίας.

Όλα αυτά που ακούτε για εξάρθρωση συμμορίας και λοιπά ίσως τελικά να μην ευσταθούν. Πρόκειται για μία λάθος νομική παραδοχή,λένε αυτοί που ξέρουν, όλα βασίζονται σε ένα λάθος σενάριο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φοβερή ανατροπή στα πρωινά! Ποιος κέρδισε τους τηλεθεατές;

Εξηγούμαι,προς την Τουρκία δεν υπάρχει καμία υποχρέωση καταβολής δασμών στην εξαγωγή χρυσού.Άρα όλα αυτά τα οποία κατηγορούν το Ριχάρδο και όλους τους υπόλοιπους λογικά θα πέσουν στο κενό.

Φανταστείτε λοιπόν σε μία υπόθεση που ακόμη και πρωθυπουργός μίλησε στη Βουλή για το Ριχάρδο να είναι τελικά μια γκάφα των ελληνικών διωκτικών αρχών!

Δε βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα αυτά είναι τα γεγονότα όπως τα μεταφέρουνε οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων. Συγκεκριμένα επικαλούνται διατάξεις της σύμβασης της ευρωπαϊκής ένωσης με την Τουρκία για να αποδείξουν πως δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής δασμών στις συναλλαγές της ευρωπαϊκής ένωσης με την Τουρκία.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 3/12: Δάκρυα και αίμα στα πρωινά! Μάχες μέχρι τέλος! Όλα τα νούμερα αναλυτικά...

Τι σημαίνει αυτό ,πως αν αυτό ισχύει νομικά και μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές το θέμα Ριχάρδος είναι φούσκα!

Δείτε ακόμη: Ριχάρδος: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι ζήτησε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;


Άλλωστε καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι χθες το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 23 εναπομείναντες κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός που φέρεται να ενημέρωνε για τις κινήσεις της αστυνομίας και ο φερόμενος ως αρχηγός της δεύτερης ομάδας. Επί της ουσίας λοιπόν η δικογραφία για λαθρεμπορία και εγκληματική οργάνωση στην πραγματικότητα δεν υφίσταται τινάζονται τα πάντα στον αέρα πρακτικά αυτό σημαίνει πως ίσως σε λίγες ώρες ο Ριχάρδος να αφεθεί ελεύθερος.

Share