Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 3: Κούκλα τραγουδίστρια μπαίνει στο παιχνίδι με τους διάσημους!

Μόνο στο Vanda's και το Youweekly.gr!

Survivor 3: Κούκλα τραγουδίστρια μπαίνει στο παιχνίδι με τους διάσημους!
VANDA’ S BLOG 05.12.2018 09:09

Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ δραστήρια στο Instagram και όχι μόνο! Έχει λάβει ξανά μέρος σε ριάλιτι και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια γερμανικής και λιβανέζικης καταγωγής.


Πρόκειται για την Τζέσικα Ζοζεφίν Μπεντέλ! Η κοπέλα γεννήθηκε 22 Αυγούστου 1990 Και έχει πάρει μέρος στο σόου your face sounds familiar και έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας όπως την Καίτη Γαρμπή,τις μέλισσες ,τους OtherView το Νίκο Οικονομόπουλο και άλλους πολλούς. Διαβάστε παρακάτω...


Η Ζοζεφίν τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα πέρασες στην Αμερική και ύστερα εγκαταστάθηκε για λίγο στη Γερμανία.


Όταν εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στην Ελλάδα φοίτησες στο ελληνοαμερικάνικο σχολείο. Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Η συγκεκριμένη κοπέλα θεωρείται ανερχόμενο αστέρι στην ελληνική βιομηχανία τραγουδιού.


Όπως αντιλαμβάνεστε για αυτόν ακριβώς το λόγο και την επέλεξαν οι υπεύθυνη του ριάλιτι επιβίωσης του survivor 3 και της έκανα πρόταση να συμμετέχει στο ριάλιτι.


Η Ζοζεφίν ανήκει στην εταιρεία panik records και έχει πολύ καλή και στενή φιλική σχέση με το Γιώργο Αρσενάκο τον μάνατζερ της δισκογραφικής εταιρείας. Είναι βέβαιο ότι γνώμη του συγκεκριμένου ανθρώπου θα παίξει τεράστιο ρόλο στην απόφαση της για το αν θα πει το μεγάλο ναι για να μπεις στο ριάλιτι επιβίωσης ή όχι!
Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται φέτος αλλά υπεύθυνη του ριάλιτι επιβίωσης survivor έχουνε κυριολεκτικά ξεσκιστεί να κάνουν προτάσεις προκειμένου το ριάλιτι να σκίσει. Διαβάστε εδώ ποιους άλλους έχουν προσεγγίσει!


Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα στην τηλεόραση του Σκάι με το survivor! Καθώς όπως αποκαλύψαμε το κανάλι και η διεύθυνση του πλακώνεται με τον Τούρκο παράγωγο για τα υπερκέρδη των Τούρκων και τα μηδενικά κέρδη του ΣΚΑΙ... Διαβάστε εδώ τρομερό παρασκήνιο!

Share