Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 3: Στον Σκάι έχει πέσει πανικός! Ο φόβος της αποτυχίας και τα ηχηρά όχι! (Παρασκήνιο)

Ποιος είναι ο φόβος; Γιατί "έπεσαν" βροχή τα όχι;

Survivor 3: Στον Σκάι έχει πέσει πανικός! Ο φόβος της αποτυχίας και τα ηχηρά όχι! (Παρασκήνιο)
VANDA’ S BLOG 06.12.2018 10:45

Τι να πω! Να σας κρύψω την αλήθεια; Στο κανάλι του Φαλήρου στον Σκάι έχουνε πάθει πανικό με μία ενδεχόμενη αποτυχία του Survivor 3.

Έχουνε πάθει πανικό και φοβούνται, διότι βλέπουν πόσο πολύ έχουν κουράσει αυτές οι τουρκικές παραγωγές το ελληνικό κοινό. Σας φέρνω παράδειγμα το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Διαβάστε παρακάτω...


Μιλάμε για ένα πρόγραμμα που φέτος στο δυναμικό κοινό δεν έχει κάνει πάνω από 15%. Όπου συγκρούεται στο prime time το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται τρίτο ή τέταρτο πρόγραμμα.


Πάμε στο "The voice". Το παιχνίδι, θεωρείται η ναυαρχίδα της τηλεόρασης του Σκάι! Ένα πράγμα θα σας φέρω ως παράδειγμα χθες, πέντε (5) μονάδες του έριξε η μυθοπλασία της τηλεόρασης του ALPHA.


Αυτά βλέπουν στο κανάλι και λένε αν έχει την ίδια τύχη και το Survivor την πατήσαμε! Τι είναι αυτό που τους φοβίζει όμως το πιο σημαντικό κομμάτι; Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουνε κάνει πολύ σημαντικές προτάσεις σε πρόσωπα και μέχρι και αυτή τη στιγμή που σας γράφω το κείμενο εδώ στο blog μου στο Vanda's στο Youweekly.gr με κανέναν απολύτως δεν έχουν έρθει σε συμφωνία. Να εδώ σας έγραψα με ποιους ακριβώς συζητάνε.(Δείτε εδώ αναλυτικά)


Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι οι άνθρωποι που έχουν μία συγκεκριμένη καριέρα παρακολουθούν τι γίνεται στα άλλα ριάλιτι επιβίωσης, όπως ας πούμε στο "Nomads" και σου λένε θα πάω να ξεφτιλιστώ και δεν θα με δει και άνθρωπος!


Η τυχερή που κάνανε καριέρα με το ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι εκείνοι που δήλωσαν συμμετοχή και έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι! Στο Survivor 1 τότε που το συγκεκριμένο προϊόν έκανε νούμερα τηλεθέασης μέχρι και 55%. Αυτοί λοιπόν που αξίζει να μπουν στο παιχνίδι βλέπουν τι έγινε στο Survivor 2, όπου κανένας απ’ αυτούς που συμμετείχε δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα αξιόλογο με βάση την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Απολύτως κανένας εκτός από την Κωσταντίνα Σπυροπούλου, που ξεχώρισε κιόλας αλλά είχε κάνει και συμφωνία πριν μπει στο παιχνίδι για την παρουσίαση του "Μy style rocks".


Άρα στην παραγωγή του παιχνιδιού δεν βρίσκουν μέχρι τώρα τουλάχιστον αξιόλογα πρόσωπα που θα δώσουν και τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Και σου λένε στον Σκάι έτσι και κάνουμε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και δεν τα βρούμε και με τον Τούρκο σε μία καλύτερη συμφωνία για μία σωστή συνεργασία, τότε υπάρχει πιθανότητα να πάθουμε και οικονομική καταστροφή. Εδώ σας είχα γράψει όλο το παρασκήνιο του καυγά μεταξύ του Τούρκου και των στελεχών του Σκάι. Μάλιστα, σας είχα αποκαλύψει και ποσά λεφτά έβγαλε ο Αντζούν και ποσά ο Σκάι από το ριάλιτι. (Δείτε εδώ αναλυτικά).


Κάθε μέρα θα σας έχω αναλυτικά στοιχεία για το ριάλιτι επιβίωσης. Θεωρώ ότι το Survivor 3 μπορεί να είναι άλλο ένα επιτυχημένο πρόγραμμα από την τηλεόραση του Σκάι. Πρέπει όμως να γίνει εξαιρετικό κάστινγκ και να παρουσιάσει ο Τούρκος κάτι καινούργιο στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, που είναι αλήθεια ότι βαριέται εύκολα και καθόλου δεν έχει τις ίδιες συνήθειες με τους Τούρκους!

Share