Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 3: Πόλεμος χαρακωμάτων για την παρουσίαση! Έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες!

Ποιες είναι οι ομάδες; Τι συμβαίνει με το Survivor;

Survivor 3: Πόλεμος χαρακωμάτων για την παρουσίαση! Έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες!
VANDA’ S BLOG 07.12.2018 11:40

Μεγάλη μάχη, τεράστιο παρασκήνιο στο Survivor 3...

Αυτό που γίνεται φέτος, δεν έχει ξαναγίνει! Διαβάστε παρακάτω...

Πόλεμος στα χαρακώματα ένα πράγμα! Ποιο θα είναι τελικά το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση του "Survivor panorama"; Μεγάλος χαμός!

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το δημόσιο άδειασμα στην Ιωάννα Μπέλα! Τα σχόλια και η αντίδραση on air! (Βίντεο)

Φέτος, στην μεσημεριανή ζώνη του Σκάι, θα ενταχθεί το "Survivor Panorama", για να είναι το υποστηρικτικό κομμάτι του Survivor! Ποια όμως θα το παρουσιάζει;

Και αναρωτιέμαι ποια, γιατί έχουν ξεκαθαρίσει οι υπεύθυνοι πως επιθυμούν γυναίκα στην συγκεκριμένη θέση! Γι' αυτό, εδώ στο Vanda's blog, σας έχω όλο το παρασκήνιο για το κανάλι του Φαλήρου, αφού είχα πηγή που μου τα μετέφερε όλα!

Λοιπόν, η "μάχη" στο παρασκήνιο έχει ξεκινήσει και μάλιστα με άγριες διαθέσεις! Σχεδόν απειλητικές θα έλεγα...

Δείτε ακόμη: Λάουρα Νάργες: Αποκαλύπτει τον οριστικό χωρισμό της από τον Μουρούτσο! Αυτός είναι ο λόγος!

Επικρατέστερες είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Σάσα Σταμάτη, που και οι δυο έχουν παρουσία στον σταθμό! Η μια με το "My style Rocks", που πήρε ήδη παράταση για έναν μήνα ακόμα και η άλλη με το "Ohh La la", τα Σαββατοκύριακα στον Σκάι, το οποίο όμως τα βλέπει λίγο μαύρα τα νούμερα τηλεθέασης... λίγο χαμηλά και λίγο... ξινά, με τόση γκρίνια! (Δείτε εδώ αναλυτικά).

Βέβαια, λίγο αργότερα, ήρθε να προστεθεί και το όνομα της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Αυτό ειπώθηκε το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια όμως είναι άλλη...

Την παρουσίαση ο Σκάι, φαίνεται να την έχει τάξει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Βεβαίως, καλά βλέπετε... την έχει υποσχεθεί σου λέει στην Ντίνα και αν δεν αλλάξει κάτι, αυτή θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης! Όλα τα άλλα είναι υπερβολές!

Βέβαια, θέλω εδώ στο αγαπημένο μας Vanda's Blog, να σας πω και κάτι άλλο...

Κάτι που με έχει απασχολήσει έντονα και σαφώς έχω και πάλι αναφερθεί, αλλά πραγματικά απορώ με τόσα που βλέπω και ακούω καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία!

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης,που θα δούμε στην οθόνη μας από την τηλεόραση του Σκάι; Αν μας άκουγε ο Τανιμανίδης θα έκανε ένα βήμα μπροστά! Αλλά εγώ θα του έλεγα.... «Που πας ρε Καραμήτρο» Πλάκα κάνω Σάκη, μην αρχίσουνε πάλι οι παρεξηγήσεις!

Ο Σάκης, στα σημερινά δεδομένα της Eλληνικής τηλεόρασης είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές, ένα παιδί με τεράστιο γκελ στο κοινό! Με μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση! Όμως έχουμε ένα θέμα...(Δείτε εδώ αναλυτικά).

Share