Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξαφνικό τέλος για τη Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΙ! Όλο το παρασκήνιο...

Το τελεσίγραφο του Ατζούν που έφερε τα δάκρυα της!

Ξαφνικό τέλος για τη Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΙ! Όλο το παρασκήνιο...
Vanda's Blog 08.12.2018 10:40

Τρομερό παρασκήνιο σας έχω σήμερα στο Vanda's blog από το στρατόπεδο του ΣΚΑΙ!


Ο σταθμός είναι καζάνι που βράζει και οι ανακατατάξεις που αναμένονται πολλές! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν και ήταν το πουλέν του Ατζούν... δεν τραβάει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Μπεκατώρου! Ζει την κορυφαία στιγμή!


Το κορίτσι δεν το έχει με το λέγειν και τη παρουσίαση και ακόμα και σε ένα πλήρως στημένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως το My Style Rocks δε φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα!

Δείτε ακόμη: Nomads 2: O τσακωμός Βασιλόπουλου - Μισθοφόρου, το «άρπαγμα» Καμαρωτάκη-Σήαρς και το ξέσπασμα του Σπαλιάρα! (Βίντεο)


Τι και αν μιλάει για τους πρώην της, τι και αν κάνει χαριτωμενιές τι και αν απολύει στιλίστες και μακιγιέρ η Σπυροπούλου... δε το έχει! Τα νούμερα κατρακυλάνε και μόνο το gala σώζεται κάπως! Κατά τα άλλα καθημερινά βλέπει την πλάτη της Καγιά και μέχρι και ο Ατζούν πλέον έχει πάψει να ελπίζει! Έτσι λοιπόν στην τελευταία σύσκεψη στο κανάλι της έδωσαν τελεσίγραφο. Αν δεν ανέβουν τα νούμερα της όχι μόνο δεν θα γίνει τρίτος κύκλος My Style Rocks αλλά θα την αποδεσμεύσουν πλήρως.

Δείτε ακόμη: My style rocks Gala: Η παίκτρια που κέρδισε τα 2.500 ευρώ και εκείνη που αποχώρησε με κλάματα! (Βίντεο)


Για αυτό άλλωστε έδωσαν το Panorama στη Μπάγια Αντωνοπούλου, γιατί ξέρουν πως το κορίτσι δεν τραβάει και με το Survivor δεν είναι να κάνεις πειράματα!

Share