Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τέλος από τον ΣΚΑΙ η Σάσα Σταμάτη! Ο ξαφνικός «θάνατος» και ο ρόλος της Σπυροπούλου...

Το φυσάει και δεν κρυώνει! Τρομερό παρασκήνιο...

Τέλος από τον ΣΚΑΙ η Σάσα Σταμάτη! Ο ξαφνικός «θάνατος» και ο ρόλος της Σπυροπούλου...
Vanda's Blog 09.12.2018 11:13

Άλλη μια μέρα που είμαι εδώ μαζί σας, στο Vanda's blog του Youweekly.gr για να μοιραστούμε αγαπημένοι μου τρομερό τηλεοπτικό παρασκήνιο!


Το φυσάει και δεν κρυώνει η Σάσα Σταμάτη και ποιος να το περίμενε άλλωστε ότι θα βρεθεί στην ίδια μοίρα με τη Σπυροπούλου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο νεύμα των γιορτών και ντύθηκε... Αγιοβασιλίτσα!


Οριστικό τελεσίγραφο πήρε και η Σάσα από τους αρμόδιους σχετικά με τα νούμερα της εκπομπής της! Χτες μάλιστα έκανε κάτω από 10% (Δείτε εδώ τα νούμερα αναλυτικά)... «Αν δεν αλλάξει μια κατάσταση, από την καινούργια χρονιά.. τέλος» είπαν στη Σάσα και ούτε εκείνη δεν το πίστευε! Δεν είναι παίξε, γέλασε ο ΣΚΑΙ και το ξέρουμε όλοι καλά πως στο κανάλι δεν υπάρχουν φιλίες, ευγένειες κλπ!

Δείτε ακόμη: Τους έστειλε όλους σπίτια τους ο Αυτιάς! Δείτε αναλυτικά...

Όποιος τα φέρνει, μένει και όποιος όχι... βλέπει την έξοδο! Κάπως έτσι που λέτε η Σάσα μας μπήκε στην ίδια μοίρα με τη Σπυροπούλου και πως θα μην γινόταν άλλωστε αφού δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά!


Έτσι λοιπόν την καμπάνα μετά την Κωνσταντίνα την έφαγε και η Σάσα η οποία όπως μου είπε ένα πουλάκι έφυγε από τον σταθμό μετά τη σύσκεψη σε έξαλλη κατάσταση! Λογικό, μεταξύ μας...

Share