Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ιωάννα Τούνη έπαθε «Μπελλίτιδα»! Από πότε το να είσαι όμορφος σημαίνει ότι είσαι και... απαίδευτος;

Κάποιος να τις μαζέψει!

Η Ιωάννα Τούνη έπαθε «Μπελλίτιδα»! Από πότε το να είσαι όμορφος σημαίνει ότι είσαι και... απαίδευτος;
Vanda's Blog 11.12.2018 12:32

Κάποιος να τις μαζέψει! Και την Ιωάννα Μπέλλα και την Ιωάννα Τούνη και την κάθε πολύ όμορφη κορασίδα που νομίζει ότι επειδή είναι όμορφη έχει δικαίωμα να αμολάει μπαρούφες.


Εμμονική δεν είμαι, το ξέρετε αλλά μόλις είδα την φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη έξω από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος είπα «να το, η Τούνη έπαθε Μπελλίτιδα»! Διαβάστε παρακάτω...


Η πολύ όμορφη απόφοιτος παιδαγωγικού παρακαλώ πήγε στον ιστορικό αυτό χώρο φορώντας μια ανύπαρκτη φούστα και πόζαρε όλο καμάρι και με πλήρη άγνοια για την βεβήλωση που έκανε! Αν φυσικά πήγαινε μια οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, ακόμα και εγώ που λέει ο λόγος στον ίδιο χώρο με το ίδιο look δεν θα γινόταν τίποτα όμως η Ιωάννα είναι δημόσιο πρόσωπο.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 10/12: Απίστευτες ανατροπές! Μάχη μέχρις εσχάτων για τα νούμερα! Δείτε τα αναλυτικά...


Και εκεί έγκειται η διαφορά: Σαν δημόσιο πρόσωπο δεν τρως μόνο τσάμπα, δεν πίνεις χαλλλλλαρα τα ποτάκια σου στην Θεσσαλονίκη αλλά έχεις και κάποιες ευθύνες. Ευθύνες απέναντι στο οποιοδήποτε κοινό σε παρακολουθεί και χρέος αν μη τι άλλο να κρατάς μια άλφα γραμμή.

Δείτε ακόμη: Ανδρέας Γεωργίου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το «Τατουάζ» που δεν περιμέναμε!


Γραμμή που ξεκάθαρα παραβιάστηκε και παραβιάζεται κάθε φορά που κάποιο δημόσιο πρόσωπο νομιμοποιεί την βία απέναντι στις γυναίκες ή δε νοιάζεται για τα μαρτύρια εκατομμυρίων ανθρώπων. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η Ιωάννα Τούνη είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου και παιδαγωγός, που σημαίνει ότι ενδεχομένως την «παιδεία» αυτή να τη μεταλαμπάδευε μαζί με τις γνώσεις της στα παιδιά μου, τα παιδιά σου, τα παιδιά μας. Αδυνατώ να πιστέψω ότι ένα ακόμα άτομο που έχει βγει από τα ελληνικά πανεπιστήμια μπήκε με στόχους και όνειρα αλλά βγήκε με έπαρση και εφόδιο όχι γνώσεις αλλά μόνο την ομορφιά του.

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά: «Τα παιδιά μου έπεσαν θύμα bullying»! (Βίντεο)


Γιατί δυστυχώς όπως το να είσαι όμορφος εξωτερικά δεν σε κάνει αρεστό έτσι και το να είσαι απόφοιτος δεν σε κάνει πεπαιδευμένο και άρα όμορφο και εσωτερικά... Δυστυχώς!

Share