Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Open: Αυτές είναι οι απολύσεις σοκ! Ποια κορυφαία ονόματα την γλιτώνουν;

Σε έξαλλη κατάσταση ο Σαββίδης!

Open: Αυτές είναι οι απολύσεις σοκ! Ποια κορυφαία ονόματα την γλιτώνουν;
VANDA’ S BLOG 14.12.2018 13:32

Έρχεται σαν μαινόμενος ταύρος...

Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη, που έρχεται με την χατζάρα από τη Θεσσαλονίκη, για να πάρει κεφάλια! Διαβάστε παρακάτω...
Μαύρα μαντάτα για το Open, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιβάν, φαίνεται να έχει στο πρόγραμμα άμεσα,150 απολύσεις! Κι όμως, αυτές οι απολύσεις σοκάρουν!

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Φοβάται ο 19χρονος Αλβανός, χαλαρός ο 21χρονος ο Ελληνας στις φυλακές Γρεβενών!
Τα νέα από την Παιανία και το αρχηγείο του OPEN είναι ιδιαίτερα άσχημα και ανησυχητικά. Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την πορεία του σταθμού του. Δυσαρεστημένος και έξαλλος, όπως μας αποκαλύπτει άνθρωπος από τον περίγυρό του!

Με μόνη εξαίρεση την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη και του Νίκου Μουτσινά, που σημειώνει καταπληκτικά νούμερα για το νεοσύστατο κανάλι, καμία άλλη εκπομπή, κανένα άλλο πρόγραμμα δεν έχει για την ώρα καταφέρει να ξεπεράσει το 5% σε τηλεθέαση.

Το κεντρικό δελτίο του καναλιού με την ακριβοπληρωμένη, "χρυσή" Έλλη Στάη δεν λέει να ξεσκολίσει από το 4%. Απογοητευτικά τα νούμερα των σήριαλ, αλλά και των τηλεπαιχνιδιών! Ένα μεγάλο κρίμα, για όλους!

Τον Νοέμβριο, συγκεκριμένα, την πόρτα της εξόδου είδαν 17 δημοσιογράφοι και τεχνικοί. Μεταξύ αυτών και όλη η συντακτική ομάδα του σόου "LA BANDA", που ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Και νέα μαρτυρία για ανήλικη που πήγε σπίτι τους και την ανάγκασαν να δει αισθησιακή ταινία! (βίντεο)
Στα μέσα Δεκεμβρίου, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, θα κάνει μεγάλες αλλαγές, δυστυχώς προς την πλευρά των απολύσεων! Σε μια προσπάθεια να μειωθεί το κόστος, περίπου 150 εργαζόμενοι θα απολυθούν, με στόχο ο αριθμός του έμψυχου δυναμικού από τους 500 σήμερα, να φτάσει σχεδόν τους 350 εργαζόμενους!

Η δυσαρέσκεια και τα χαμηλά νούμερα, φέρνουν και γκρίνιες, αλλά και απολύσεις...

Share