Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Μπέλλα: Το ψέμα που της στοίχισε τον τίτλο στα Miss Universe και το τηλεφώνημα κλειδί στην Ελλάδα! Παρασκήνιο...

Το ψέμα το πλήρωσε... ακριβά!

Ιωάννα Μπέλλα: Το ψέμα που της στοίχισε τον τίτλο στα Miss Universe και το τηλεφώνημα κλειδί στην Ελλάδα! Παρασκήνιο...
Vanda's Blog 17.12.2018 15:11

Καμιά φορά, το να κρύβεις μια αλήθεια, είναι χειρότερο από ένα ψέμα!
Από το πρωί μου ζητάτε να γράψω παρασκήνιο για τα καλλιστεία Μις Υφήλιος όπου μεταξύ μας πατώσαμε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που είναι o... θηλυκός Αγγελόπουλος του Survivor 3!

Η Ιωάννα δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα της και η αλήθεια είναι ότι έκανε αρκετά λάθη επικοινωνιακά, που σίγουρα της στοίχισαν τον τίτλο και την πρόκριση στην 20άδα!

Η εντυπωσιακή Ιωάννα, προσπάθησε να κρύψει από τους υπεύθυνους τον ντόρο σχετικά με τη δήλωσή της για το χαστούκι και τη βία απέναντι στις γυναίκες...! Θυμάστε τον χαμό που είχε προκληθεί πριν λίγες μέρες, έτσι; (Δείτε εδώ αναλυτικά). Άλλωστε όλες οι εκπομπές και όχι μόνο το είχαν σχολιάσει, αρνητικά! Άκρως αρνητικά!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Εκτός Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Δείτε το λόγο!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 16/12: Ποια προγράμματα "τσακίστηκαν" και ποια απογειώθηκαν; Όλα τα νούμερα αναλυτικά!

Τι και αν προσπάθησε να το κρύψει, οι κακές στιγμές και τα λάθη, την πρόδωσαν! Πρόδωσαν ενδεχομένως μια πολύ καλή θέση! Δεν λέμε ότι είναι το μόνο που φταίει, αλλά όταν η ίδια απαντάει ότι έκλαιγε όλη μέρα πως να πάει καλά και να προκριθεί; Κακή διαχείριση, κακή εικόνα... (Δείτε εδώ αναλυτικά).
Οι υπεύθυνοι προφανώς θα μάθαιναν όλο το σκηνικό, άλλωστε είχαν φροντίσει να έχουν αναλυτική ενημέρωση για κάθε διαγωνιζόμενη! Δεν κερδίζει άλλωστε μόνο η ομορφιά, αλλά και η προσωπικότητα! Τα νέα, λοιπόν, από την Ελλάδα, φάνηκε, πως δεν τους ευχαρίστησαν...

Μετά το καρακράξιμο που έφαγε η Ιωάννα, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από το πρακτορείο της! Από έναν ειδικό image maker! Η ίδια πήρε ένα τηλέφωνο υπερατλαντικό από τα ξένα που βρίσκεται και θέλησε σου να μιλήσει με άτομο ειδικό στις δημόσιες σχέσεις, ώστε να απαντήσει σωστά αυτή τη φορά στους δημοσιογράφους που την περιμένουν στη γωνία από το αεροδρόμιο κιόλας! Πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις και τις συνέπειες των πράξεών της! Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα η κακή ψυχολογία δεν βοηθάει σε τέτοιους διαγωνισμούς, γι αυτό καλό είναι να προσέχουμε και τι λέμε και τι δείχνουμε!

Το αν το φροντιστήριο πιάσει τόπο ή όχι υπομονή και θα το μάθουμε... λίαν συντόμως!

Share