Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Η θλιβερή επέτειος και η μεγάλη απώλεια που την σημάδεψε!

Δύσκολες γιορτές για την παρουσιάστρια...

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Η θλιβερή επέτειος και η μεγάλη απώλεια που την σημάδεψε!
Vanda's Blog 27.12.2018 13:40
Follow us on Google News

Μετά από έναν λαμπερό γάμο, τρία παιδιά και ένα θορυβώδες διαζύγιο, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν πλέον καταφέρει να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους και να βρουν τις ισορροπίες.

Τον επόμενο μήνα συμπληρώνονται 9 χρόνια από την ανακοίνωση του πολύκροτου χωρισμού τους και από τότε οι ζωές τους έχουν αλλάξει εντελώς! Ένας γάμος, έχει τελειώσει οριστικά, ενώ νέα κεφάλαια ζωής άνοιγαν και για τους δυο... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γνωστή αγαπημένη ηθοποιός τα... φούσκωσε! Η προσθετική στήθους που προσπαθεί να κρύψει... (βίντεο)

Αυτό όμως που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια είναι η τεράστια αδυναμία που τρέφουν στα τρία τους παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Λίγο πριν κλείσουν 9 χρόνια "χωριστά", ο μεγαλύτερος τους γιος, ο 16χρονος, πλέον, Άγγελος αποφάσισε να μείνει μαζί με τον πατέρα του και φυσικά σας έχουμε όλα τα νεότερα...

Μάλιστα, πληροφορίες τον ήθελαν, να περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ πολλές φορές δεν ακολουθούσε καν την υπόλοιπη οικογένεια στις εξορμήσεις της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμη: Σοκάρει η Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου!"

«Ο Άγγελος έχει μετακομίσει πλέον στο σπίτι του πατέρα του στην Εκάλη. Τον λατρεύει και τον έχει πρότυπο! Μαζί περνάνε υπέροχα, πάνε βόλτες σαν φίλοι!», αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου.

«Προτίμησε να πάει να μείνει μαζί του και η Ελένη το αποδέχτηκε, δύσκολα βέβαια, είναι απώλεια για εκείνη και μάλιστα μεγάλη, αλλά ξέρει πως σε αυτή την ηλικία ένα αγόρι έχει περισσότερη ανάγκη από το πατρικό πρότυπο. Η Ελένη όμως είναι γνωστό ότι έχει τεράστια αδυναμία στον Άγγελο, αφού είναι ο πρωτότοκος και μοναχογιός της», συμπλήρωσε η πηγή από το περιβάλλον του Γιάννη Λάτσιου.

Μάλιστα εμείς παλαιότερα, σας είχαμε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις σχέσεις Μάκη - Άγγελου Λάτσιου γράφοντας: «Τις περισσότερες φορές αρνείται να ακολουθήσει τη μητέρα του στις εξορμήσεις της είτε στην Άνδρο είτε σε κάποιον μακρινό προορισμό –με ελάχιστες εξαιρέσεις– και μοιράζεται πολύ περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, καθώς οι δυο τους έχουν γίνει κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι.» (Δείτε εδώ αναλυτικά)

Share