Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καυτό ειδύλλιο: Ξανθιά παρουσιάστρια ξελόγιασε τον φρεσκοχωρισμένο πλούσιο επιχειρηματία!(Παρασκήνιο)

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Καυτό ειδύλλιο: Ξανθιά παρουσιάστρια ξελόγιασε τον φρεσκοχωρισμένο πλούσιο επιχειρηματία!(Παρασκήνιο)
Vanda's Blog 02.01.2019 12:40

Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται...

Έτσι λένε στο χωριό μου, αλλά και στην πόλη.... Και σε αυτήν την πόλη και σε μια άλλη πόλη, λίγο πιο μακριά! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν πιστεύω να σας μπέρδεψα; Κάπου πάει το μυαλό σας και εγώ είμαι εδώ να σας το κάνω λίγο πιο ξεκάθαρο το τοπίο!

Δείτε ακόμη: Τρελά νούμερα στο Open! Ποιο πρόγραμμα έσπασε ρεκόρ;

Οι πληροφορίες είναι έγκυρες και έρχονται από πηγή που διάψευση δεν σηκώνει! Λοιπόν, νέος έρωτας, καυτός... τόσο πολύ που είχε και απώλειες βεβαίως- βεβαίως! Κάποιος την πλήρωσε και ήταν η γυναίκα του!

Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία...

Λοιπόν, ακούστε με προσεκτικά ή μάλλον διαβάστε με και βάλτε μυαλό και φαντασία να δουλέψει και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Θα το βρείτε αμέσως, με τη βοήθειά μου!

Εδώ στο Vanda's. blog, στο Youweekly, κυκλοφορούμε παντού, είμαστε παντού, ακούμε και μας λένε τα πάντα!

Πάμε να ξεκινήσουμε τις πληροφορίες για το ΜΕΓΑΛΟ νέο της ημέρας!

Εκείνη ξανθιά, εντυπωσιακή παρουσιάστρια, ένα πρόσωπο με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ελληνικής showbiz... Είναι λαμπερή, ενώ την βλέπουμε στη συχνότητα μεγάλου καναλιού!

Δείτε ακόμη: Ευχάριστα νέα! Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Εκείνος, πλούσιος Τούρκος επιχειρηματίας.... γοητευτικός και προσφάτως χωρισμένος! Ο γάμος του είχε απασχολήσει πολύ, αφού πολλοί Έλληνες παρουσιαστές είχαν παραστεί με φωτογραφίες που είχαν κατακλύσει τα social! Δραστηριοποιείται στον τηλεοπτικό χώρο, με τεράστιες επιτυχημένες επιχειρηματικές - τηλεοπτικές κινήσεις και ιδέες στο ενεργητικό του! Είναι πρόσωπο που συζητιέται πολύ έντονα, για κάθε του κίνηση σε μεγάλο κανάλι....

Μαζί είναι τους τελευταίους μήνες και βιώνουν τον απόλυτο έρωτα! Χωρισμένοι και οι δυο, αφού και εκείνη άφησε τον σύντροφό της για τα μάτια του, ζουν τον έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό, αλλά όχι από εμάς.... Είπε να τον παρηγορήσει, ξέρετε, επειδή χώρισε ο άνθρωπος από την εντυπωσιακή πρώην, αλλά έπεσε στην αγκαλιά της σαν ώριμο φρούτο! Άλλο που δεν ήθελε ο Τούρκος! Εδώ σου λέει έχουν ταιριάξει απόλυτα!

Γι αυτό σας λέω! Όλα μαθαίνονται... προσοχή που συχνάζετε! Ελλάδα ή εξωτερικό... σας βλέπουν!

Share