Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Θέμος Αναστασιάδης! Ο εγκλεισμός στην Ελβετία και το τάμα στην Εκκλησία!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλη την σκληρή αλήθεια!

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Θέμος Αναστασιάδης! Ο εγκλεισμός στην Ελβετία και το τάμα στην Εκκλησία!
VANDA’ S BLOG 04.01.2019 10:48

Είναι πολλές οι φορές που εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr αμφιταλαντεύομαι αν θα πρέπει να σας γράψω κάτι, είτε για λόγους συναισθηματικούς είτε γιατί εμπλέκονται ανήλικα παιδιά.


Σήμερα, λοιπόν, επειδή στο Youweekly.gr λέμε πάντα αλήθειες, θα μιλήσουμε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του Θέμου Αναστασιάδη. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο μεγατόνων για τη Ζένια του Power of Love! Η δημόσια καταγγελία για πανσιόν στην Πρέβεζα!


Σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση, αλλά επειδή υπηρετούμε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, η Vanda που όλοι αγαπήσατε θα σας αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει.


Δυστυχώς, ο συνάδερφος Θέμος είναι πολύ άσχημα. Ο ίδιος, μένει από το 2014 στην Ελβετία αλλά αν και τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόταν, η κατάσταση του επιδεινώθηκε αρκετά και πλέον φαίνεται να μην μπορεί να βγει από το σπίτι του. Οι γιατροί είναι συνεχώς μαζί του, όπως και η γυναίκα του που δεν φεύγει από το πλευρό του, και είναι προς τιμήν της.

Δείτε ακόμη: Σε πελάγη ευτυχίας ο ο νικητής της Eurovision 2017! Τι συνέβη έναν χρόνο μετά τη μεταμόσχευση καρδιάς;


Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου παραμένει βράχος για τον άντρα και τα παιδιά της και ελπίζει σε ένα θαύμα. Ο ατσίδας Θέμος, μάλιστα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη του για το πρόβλημα υγείας του και είχε αναφέρει:
« Τα ισοπέδωσα όλα, όταν το έμαθα. Ό,τι πίστευα. Για πρώτη φορά πήγα σε εκκλησία και γονάτισα. Ζήτησα να σωθεί το άτομο αυτό και να πάρει εμένα. Ήταν κι ένας παπάς εκεί, ο οποίος δεν με ήξερε, γιατί ήταν σε μία ελληνική εκκλησία πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Μου λέει ‘δεν έχω δει πιο συντετριμμένο άνθρωπο’…»

Η κόρη του Θέμου

Τι ισχύει με το Πρώτο Θέμα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα typologies.gr ο Θέμος Αναστασιάδης επισπεύδει τις διαδικασίες μεταβίβασης του ποσοστού που έχει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»

Ο δημοσιογράφος και εκδότης, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, έχει σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Δείτε ακόμη: Η Μενεγάκη "τσάκισε" την Κουτσελίνη! Δεν φαντάζεστε πόσες μονάδες την πέρασε!

Αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζει εδώ και μήνες εκτός Ελλάδος.
Μέτοχος της εφημερίδας ωστόσο διέψευσε με δήλωσή του στην ιστοσελίδα topontiki.gr ότι ο Θέμος Αναστασιάδης αποχωρεί από το Θέμα αν και τα σενάρια επιμένουν. Αξιοσημείωτο είναι δε ότι το Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί μόνο κυριακάτικο φύλλο και είναι η πρώτη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα.

Share