Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θέμος Αναστασιάδης: Μάθημα ζωής η εικόνα του στην Ελβετία! Οι φωτογραφίες από το σπίτι του που προκαλούν ρίγος!

Το παλεύει σαν παλικάρι και δίνει τη δική του μάχη!

Θέμος Αναστασιάδης: Μάθημα ζωής η εικόνα του στην Ελβετία! Οι φωτογραφίες από το σπίτι του που προκαλούν ρίγος!
VANDA’ S BLOG 05.01.2019 10:39

Ξέρετε καλά, πως εδώ στο Youweekly.gr και στο Vanda's δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις!


Λέμε πάντα αλήθειες, ακόμα και όταν τα πράγματα ζορίζουν ή και όταν ζοριζόμαστε οι ίδιοι. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Διαζύγιο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Η κατάθλιψη της Σίας και το βέτο της Ντόρας! Αυτός είναι ο λόγος που έσκασαν τώρα τη βόμβα!


Χτες, σπάσατε τα τηλέφωνα για τον Θέμο Αναστασιάδη και σήμερα επιστρέφω με νέο ρεπορτάζ για τον συνάδερφο που μάχεται σαν παλικάρι. Ο ίδιος, μένει από το 2014 στην Ελβετία αλλά αν και τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόταν, η κατάσταση του επιδεινώθηκε αρκετά και πλέον φαίνεται να μην μπορεί να βγει από το σπίτι του. Οι γιατροί είναι συνεχώς μαζί του, όπως και η γυναίκα του που δεν φεύγει από το πλευρό του, και είναι προς τιμήν της.(Δείτε εδώ το χθεσινό μας θέμα)


Εδώ στο Youweekly.gr λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες από το σπίτι του Θέμου στην Ελβετία, το ησυχαστήριο του όπου έχει απομονωθεί μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του προκειμένου να δώσει τη δική του μάχη. Όπως θα δείτε, το σπίτι είναι σε τοποθεσία γεμάτη πράσινο, ενώ η γυναίκα του, Βασιλική, ξεκλέβει λίγη ώρα την ημέρα για να κάνει τον περίπατο της και να αποφορτιστεί.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Ανακαλεί άρον άρον ακατάλληλο σνακ που αγαπάμε όλοι!

Ο Θέμος δε, στέκεται στα πόδια του και βγαίνει μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έξω, προκειμένου να περπατήσει πολύ κοντινές αποστάσεις αφού κουράζεται εύκολα. Δείτε τις εικόνες - γροθιά στο στομάχι:

Share