Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks 2 Spoiler: Αυτές είναι οι 6 διαγωνιζόμενες που περνάνε στον τελικό!

Spoiler alert!

My Style Rocks 2 Spoiler: Αυτές είναι οι 6 διαγωνιζόμενες που περνάνε στον τελικό!
Vanda's Blog 23.01.2019 13:00

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του «My Style Rocks 2» και όπως καθημερινά βλέπουμε οι "στρατηγικές" και οι καβγάδες έχουν ξεκινήσει για τα καλά στο show μόδας.

Τα κορίτσια βλέπουν πιο ανταγωνιστικά η μια την άλλη, μιας και η κάθε μια από αυτές θέλει να είναι η νικήτρια η οποία θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και να γίνει η επόμενη, Ραμόνα Βλαντή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θέμος Αναστασιάδης: Η πρώτη του συνέντευξη πριν γίνει σταρ! Τι πίστευε για το χρήμα τις γυναίκες και αλλά πολλά...

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και αυτό μας το έκανε γνωστό ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Ο Γιώργος, θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει στην μεγάλη βραδιά του τελικού.

Δείτε ακόμη: Πως έγραψε η «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη;

Στην φωτογραφία του πόζαρε στο πλατό με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και όπως ο κάθε ένας μας μπορεί να δει στο βάθος, στο video wall είναι οι 6 διαγωνιζόμενες που έχουν περάσει στον τελικό.

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Το πρόγραμμα που χτύπησε κόκκινο! Άνοιξαν σαμπάνιες στο κανάλι!

Εγώ ρίχνοντας μια πιο καλή ματιά στο video wall κατάλαβα μερικές από τις παίκτριες. Αυτές είναι, η Ιωάννα Σιαμπάνη, η Φωτεινή Τράκα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Εύα Μπάση και όπως λογικά πάει με βάση της βαθμολογίας και από το λίγο που φαίνεται στο video wall, η Χριστίνα Παπαδέλη και η Νίνα Παπαιωάννου.

Share