Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 3: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Ποιος βλέπει «ξαφνικό θάνατο»!

Τρομερό παρασκήνιο μόνο στο Vanda's blog!

Survivor 3: Τρόμος στον ΣΚΑΙ! Ποιος βλέπει «ξαφνικό θάνατο»!
VANDA’ S BLOG 31.01.2019 10:36

Σας έχω ρεπορτάζ που σαλεύει από Φάληρο μεριά. Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε ότι πολύ σημαντικά στελέχη του καναλιού δε βλέπουν με καλό μάτι το Survivor 3!

«Δεν μας βλέπω καλά βλέπω να καταποντιζόμαστε! Εκτός του ότι είναι η τρίτη χρονιά και ο κόσμος έχει κουραστεί, αυτό το Ελλάδα Τουρκία μπορεί να το αντέχουν οι Τούρκοι, αλλά οι Έλληνες μπορεί να το δουν εντελώς αρνητικά. Ιδιαίτερα αν το καστ έχει γίνει με σκοπό η ελληνική ομάδα να είναι ελαφρώς αποδυναμωμένη (Δείτε τους Έλληνες παίκτες εδώ) εκεί θα έχουμε θέμα, θα μας βρίζουν όλοι»! Διαβάστε παρακάτω...

Στο κανάλι λοιπόν μαθαίνω ότι σε πρώτη φάση είναι τρομερά απογοητευμένοι από τις χαμηλές πτήσεις του Power of love (Δείτε εδώ την χθεσινή τηλεθέαση) το οποίο παθαίνει πανωλεθρία καθημερινά από τον ανταγωνισμό και του MasterChef αλλά και της μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 και του Αlpha!

Δείτε ακόμη: Πετρούνιας - Μιλλούση: Μόλις μετακόμισαν! Φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι που κόβουν την ανάσα...

Οι απαισιόδοξοι στο κανάλι θεωρούν ότι υπάρχει πιθανότητα την ίδια τύχη να έχει και το Survivor 3!

Με λίγα λόγια συγκριτικά στελέχη της τηλεόρασης του Σκάι εκτιμούν ότι το κανάλι έπαιξε πολύ καλά το χαρτί ριάλιτι πριν από δύο χρόνια αλλά τώρα πλέον έχει μείνει πίσω όσον αφορά την μυθοπλασία με αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς μερίδια ιδιαίτερα στο prime time.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το απίστευτο προσωπικό στοίχημα και ο στόχος που έγινε... πράξη!


Θεωρούν και πιστεύουν, ότι πρέπει να αλλάξει ρότα το κανάλι και να απεγκλωβιστεί από τα σόου του Tούρκου καναλάρχη.
O οποίος δε, να σημειώσουμε εδώ είναι ο μόνος που κερδίζει από αυτή την ιστορία. Όπως σας έχω γράψει και παλαιότερα εδώ στο blog vanda's ο Ατζούν έχει κέρδη ετησίως 7 με 10 εκ ευρώ από την Ελλάδα ενώ ο Σκαι μπαίνει μέσα από τα συγκεκριμένα σόου ριάλιτι! (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα)!

Share