Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master chef: Στα μαχαίρια οι chef! Ποιος σκοτώνεται με ποιον και γιατί; Συναγερμός στο Star...

Μόνο στο Vanda's και το Youweekly.gr!

Master chef: Στα μαχαίρια οι chef! Ποιος σκοτώνεται με ποιον και γιατί; Συναγερμός στο Star...
VANDA’ S BLOG 01.02.2019 07:51

Μπορεί όλα να φαίνονται υπέροχα, μπορεί όλα να φαίνονται ειδυλλιακά, μοναδικά και απίθανα. Μπορεί όλοι να βλέπουν μια υπέροχη τριάδα που έχει χημεία και που κάνει τη διαφορά στο κανάλι του star και στο ριάλιτι MasterChef.

Το θέμα είναι τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται.... ή όχι! Διαβάστε παρακάτω....

Κοντιζάς Κουτσόπουλος Ιωαννίδης. Τρεις άνθρωποι εντελώς άγνωστοι πριν από λίγα χρόνια, που σήμερα απολαμβάνουν μια φοβερή δημοσιότητα που φτάνει για να τους χρυσώσει προκειμένου να κάνουν και μία διαφήμιση στην τηλεόραση όπως σας έγραψα εχθές. (Διαβάστε εδώ ποσά λεφτά πήρανε για το ψωμί του τοστ και το παρασκήνιο!)

Πάμε τώρα στο θέμα μας. Φέτος οι σχέσεις των κριτών μεταξύ τους δεν είναι αυτές που ήταν πέρσι. Ιδιαιτέρως οι σχέσεις του Κουτσόπουλου με τον Κοντιζά είναι σχέσεις Νευροκοπίου. Δηλαδή είναι υπό το μηδέν. Ο Ιωαννίδης διατηρεί μία ισορροπία με όλους και δεν έχει πολλά πολλά κυριολεκτικά με κανέναν αλλά έτσι ήταν και πέρσι.

Τι έχει συμβεί όμως και είναι τεταμένες σχέσεις μεταξύ του Κοντιζά και του Κουτσόπουλου; Τεταμένες ίσως να είναι λίγο υπερβολικό.... δεν έχουνε πλακωθεί δεν έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες αλλά υπάρχει μια ψυχραμάρα που πέρσι δεν υπήρχε!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποια παίκτρια αποχωρεί και βήμα βήμα πώς θα βγει η νικήτρια! (Βίντεο)

Και οι δύο είναι φοβεροί επαγγελματίες και δε δείχνουν τίποτα μπροστά στην κάμερα. Δεν δημιουργούν προβλήματα στην παραγωγή και δεν προκαλούν. Όμως ένα πουλάκι μέσα από την παραγωγή της εκπομπής μου εκμυστηρεύτηκε ότι κάποιες παρατηρήσεις του Κοντιζά on air για παίκτες που ο Κουτσόπουλος κράτησε μέσα στο MasterChef ενόχλησαν!

Μάλιστα οι παρατηρήσεις του Κοντιζά και προς τον Ιωαννίδη και προς τον Κουτσόπουλο για παίκτες που διαγωνίστηκαν στα προκριματικά του ριάλιτι μαγειρικής ήταν περισσότερες από αυτές που είδαμε στους δέκτες μας. ΤοStar προστάτευσε σε ένα βαθμό τον Κοντιζά, που σε ένα επίπεδο προσπαθεί να επιβληθεί στο παιχνίδι ως ανώτερος των άλλων δύο Κριτών του master chef!

Εδώ στο vanda's blog στο Youweekly.gr θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνω για όλο το παρασκήνιο στο master chef! Επίσης παρατηρώ ότι στο διαδίκτυο «τσιμπάνε» τα θέματα μου και δεν αναφέρουν την πηγή. Κακώς νομίζουν ότι δεν τους βλέπω...

Share