Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: «Άπατο θα πάει το παιχνίδι και ο ΣΚΑΙ θα ξεφουσκώσει»! Ποιος το λέει και γιατί!

Όλο το παρασκήνιο από την Vanda!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: «Άπατο θα πάει το παιχνίδι και ο ΣΚΑΙ θα ξεφουσκώσει»! Ποιος το λέει και γιατί!
VANDA’ S BLOG 01.02.2019 08:25

Το Σάββατο, δηλαδή αύριο ξεκινάει το Survivor 3 ή αν θέλετε το survivor Ελλάδα Τουρκία!

Το Survivor, ήταν ένα πρόγραμμα που όταν ξεκινούσε στην τηλεόραση του Σκάι τα άλλα κανάλια έκαναν κηδεία. Ήταν τόσο ισχυρό το πρόγραμμα που ο ανταγωνισμός του ΣΚΑΙ έβαζε απέναντι του ό,τι ήταν για θυσία! Διαβάστε παρακάτω...

Φοβόντουσαν τόσο πολύ το ριάλιτι επιβίωσης που ήτανε σίγουροι πως ό,τι και να βάλουν απέναντι του θα πήγαινε στα Τάρταρα της τηλεθέασης. Έκανα λοιπόν μερικά τηλέφωνα για να διαπιστώσω αν αυτό θα ισχύει και φέτος να το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Ποια παίκτρια αποχωρεί και βήμα βήμα πώς θα βγει η νικήτρια! (Βίντεο)

Οι απαντήσεις που πήρα με αφήσανε κυριολεκτικά άναυδη. Ο ανταγωνισμός πλέον όχι μόνο δε φοβάται το ριάλιτι επιβίωσης αλλά έχουνε κάνει σχέδια να πέσουν πάνω του και να το τσακίσουν.

“Καμία σχέση δεν θα έχει το φετινό Survivor με το περσινό και ακόμη περισσότερο με το προπέρσινο. Το φετινό Survivor εκτιμούμε ότι θα πάει άπατο δεν πρόκειται να κάνει νούμερα σε καμία περίπτωση τέτοια που να δικαιολογούν το κόστος παραγωγής του”!

Δείτε ακόμη: Master chef: Στα μαχαίρια οι chef! Ποιος σκοτώνεται με ποιον και γιατί; Συναγερμός στο Star...

Αυτά μου είπε μεγαλοστέλεχος μεγάλου καναλιού που απέναντι από το Survivor θα βάλει μυθοπλασία!

Γενικά η εντύπωση που υπάρχει σε ΑΝΤ1 - STAR - ALPHA είναι ότι το Survivor θα είναι για φέτος σκιά του καλού προγράμματος του παρελθόντος! Εγώ εχθές στο Vanda's στο blog του Youweekly.gr σας έγραψα και για τον φόβο που έχουν τα στελέχη του ΣΚΑΙ για το ριάλιτι επιβίωσης. Διαβάστε εδώ αναλυτικά!

Share