Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Open: Το φυσάει και δεν κρυώνει! Η χυλόπιτα που έφαγε ο Σαββίδης από παρουσιάστρια!

Σοκ για το κανάλι!

Open: Το φυσάει και δεν κρυώνει! Η χυλόπιτα που έφαγε ο Σαββίδης από παρουσιάστρια!
VANDA’ S BLOG 01.02.2019 13:02

Πολλά λέγονται και ακούγονται για την παρουσιάστρια...

Όμως την αλήθεια σας την έχω μόνο εδώ, στο Vanda's. blog! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη...»!

Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη και τον ΣΚΑΙ! Έχετε ακούσει και φυσικά έχετε δει ότι ο ΣΚΑΙ, έκοψε την Σάσα, γιατί όπως είπαν, δεν είχε χώρο το κανάλι για την εκπομπή, ούτε μια ώρα διαθέσιμη στο πρόγραμμα! Όμως, η αλήθεια είναι πως τα νούμερα ήταν τραγικά, μονοψήφια... κάτι που το κανάλι σαφώς δεν ήθελε, πόσο μάλλον όταν έρχεται το Survivor και το Survivor πανόραμα!

Παρότι οι σχέσεις Σάσας και Σκάι, μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά τους, όμως προσπαθούν να βρουν μια χρυσή τομή, μια λύση, κάτι που να μην φέρει την οριστική ρήξη!

Πάμε όμως στο ψητό!

Η Σάσα Σταμάτη, έχει δεχτεί πρόταση από το Open και τον Ιβάν Σαββίδη!

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» τελικά, εισέπραξαν οι ιθύνοντες του καναλιού Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη από την ξανθιά ψηλή παρουσιάστρια!

Μένει ΣΚΑΪ η Σάσα Σταμάτη!

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του ένα νέο γυναικείο μαγκαζίνο που θα θυμίζει το «The View», το τοκ σόου της αμερικανικής τηλεόρασης που κάνει απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Για τον ρόλο αυτό, έχει απευθυνθεί ήδη στην Αθηναίδα Νέγκα και αναζητεί ακόμα δύο δυνατά πρόσωπα. Στέλεχος του σταθμού επικοινώνησε με την Σάσα Σταμάτη, μετά το τέλος του Ooh La La και της ζήτησε να κάνουν ραντεβού για το συγκεκριμένο project.

Δείτε ακόμη: Σκάνδαλο με παίκτρια του My Style Rocks! Έχει δηλώσει ψεύτικη ηλικία και επίθετο!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια προτίμησε να παραμείνει στον ΣΚΑΪ, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Δείτε τι δήλωσε η ίδια, σήμερα το πρωί στο "Happy Day" και την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

«Δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό στον ΣΚΑΙ! Με φώναξαν, μου είπαν ότι αρχικά ήθελαν να κάνουν την εκπομπή μονόωρη αλλά δεν μπορέσαμε γιατί έγινε ανακατάταξη στο πρόγραμμα λόγω Survivor. Έτσι δεν υπήρχε χώρος... βέβαια εγώ ακόμα πληρώνομαι από το κανάλι, έχω σύμβαση όχι συμβόλαιο. Τώρα για το Open (την ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά) δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί είμαι ακόμα στον ΣΚΑΙ. Συζητάω πράγματα αλλά δεν μπορώ να πω κάτι», ανέφερε η Σάσα. Μάλιστα η Σταματίνα αποκάλυψε ότι της είχε κάνει πρόταση για το πάνελ του Happy Day αλλά η Σάσα δεν ήθελε!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share