Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Εφιάλτης στον ΣΚΑΙ δίχως τέλος! Παρασκήνιο...

Όλες οι εξελίξεις από την Vanda!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Εφιάλτης στον ΣΚΑΙ δίχως τέλος! Παρασκήνιο...
Vanda's Blog 02.02.2019 08:38

Μόλις μερικές ώρες μένουν για να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης survivor Ελλάδα Τουρκία. Μόλις μερικές ώρες μένουν για να δούμε αν οι χειρότεροι εφιάλτες στο κανάλι του Φαλήρου πάρουν σάρκα και οστά!


Όπως πρώτη σας έγραψα εδώ στο blog vanda's στο Youweekly.gr στον Σκάι στελέχη του καναλιού τρέμουν το ενδεχόμενο μίας αποτυχίας του survivor Ελλάδα Τουρκία. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ μου) Διαβάστε παρακάτω...


Αποφάσισα όσο περνάν οι ώρες και πλησιάζουμε στην μεγάλη έναρξη του να αποκαλύπτω περισσότερα πράγματα για τους φόβους και τον τρόμο που επικρατεί στο Φάληρο, στο κανάλι του Σκάι, σε ό,τι αφορά το στοίχημα του φετινού survivor.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Ποια είναι η νικήτρια Φωτεινή Τράκα! H τσαμπουκαλού που κέρδισε με το... σπαθί της!


Αυτό που προκαλεί την μέγιστη ανησυχία στο κανάλι είναι η ώρα μετάδοσης του παιχνιδιού. Στην Ελλάδα το ριάλιτι θα ξεκινάει στις εννέα το βράδυ ενώ στην Τουρκία αρχίζει 1 ώρα νωρίτερα δηλαδή στις οχτώ το βράδυ άρα υπάρχει ένα πάρα πολύ μεγάλο και σοβαρό ενδεχόμενο να καίγεται ένα μεγάλο κομμάτι από το τηλεοπτικό τους προϊόν.

Μιλάμε φυσικά για τις διαρροές και τα spoiler που αποκτούν ξεχωριστή σημασία όταν μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης ανάμεσα σε δύο χώρες (Δείτε ας πούμε εδώ το spoiler με τα πλάνα της πρεμιέρας). Δηλαδή λένε στο κανάλι του Φαλήρου αν ας πούμε εκεί στο παιχνίδι νικήσει η Τουρκία και αυτό διαρρεύσει, κανένας Έλληνας δεν θα έχει διάθεση να παρακολουθήσει μία ήττα της ελληνικής ομάδας του survivor. Αυτό λοιπόν το ενδεχόμενο μαζί με το γεγονός ότι απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης τα άλλα κανάλια δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια αλλά βάζουνε ό,τι πιο δυνατό έχουν, όπως ας πούμε το star βάζει το MasterChef... καθιστά πολύ πιθανό, και το πιστεύουνε στο Σκάι, ότι μια αποτυχία του παιχνιδιού δεν είναι εντελώς απίθανη! Διαβάστε και στο παρακάτω ρεπορτάζ μου τι πιστεύουν τα ανταγωνίστηκα κανάλια για το φετινό survivor!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: «Άπατο θα πάει το παιχνίδι και ο ΣΚΑΙ θα ξεφουσκώσει»! Ποιος το λέει και γιατί!

TAGS
Share