Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Μας έβαλαν κομπάρσους των Τούρκων! Παίζουν με την περηφάνια μας και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Απαράδεκτο περιστατικό που μόνο η Vanda είχε το θάρρος να γράψει!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Μας έβαλαν κομπάρσους των Τούρκων! Παίζουν με την περηφάνια μας και δεν το πήραμε χαμπάρι!
VANDA’ S BLOG 03.02.2019 09:20

Δεν το κατάλαβα! Οι ελληνικές ομάδες σε όλα τα επίπεδα: Ποδόσφαιρο,μπάσκετ,στίβο, βόλευ, άρση βαρών, καράτε, πόλο, πάλη και αλλά πολλά,έχουμε ξεσκίσει τους Τούρκους!

Δηλαδή δεν κατάλαβα... θα περίμενα το ριάλιτι επιβίωσης - σκουπίδι του Ατζούν για να δω αν έχουμε καλύτεροι ομάδα από τους Τούρκους και αν μπορούμε να τους κερδίσουμε! Διαβάστε παρακάτω...

Ξεκάθαρα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που παίρνουν μέρος στο ριάλιτι του Τούρκου αντιπροσωπεύουν μόνο τους εαυτούς τους και καθόλου την Ελλάδα. Να αφήσουν λοιπόν τα αστεία στο ΣΚΑΙ ο Τανιμανίδης και ο Ατζούν ότι έχουμε μια μάχη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία!

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τι θα δούμε σήμερα και τα καλύτερα στιγμιότυπα της πρεμιέρας! (Βίντεο & τρέιλερ)!


Να προσέχουν γιατί κανένας δεν μπορεί να παίζει με την περηφάνια του ελληνικού λαού. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τα αισθήματά μας το εθνόσημο και την σημαία μας. Ιδιαιτέρως απέναντι σε ένα λαό, τους Τούρκους που έχουνε δείξει με ποιο τρόπο συμπεριφέρονται απέναντι σε μία γειτονική τους χώρα.

Ακούστε μάγκες δεν εκπροσωπείται καμιά χώρα. Εκπροσωπείται το ΣΚΑΙ, το ριάλιτι επιβίωσης το survivor και άντε τους Τούρκους παραγωγούς!Εσείς είσαστε ψώνια και καλά κάνετε και κάνετε μία δουλίτσα που θέλετε να σας βάλει σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Μπράβο σας συγχαρητήρια. Την χώρα όμως θα την αφήσετε στην ησυχία της.

Θέλω να σημειώσω εδώ ότι ο Ατζούν και ο κάθε Ατζούν κάνει τη δουλειά του. Δίνει τις εξετάσεις του στον Σουλτάνο Ερντογάν και σε ένα φασιστικό καθεστώς που βάζει φυλακή όποιον διαφωνεί. Καλώς! Ο ελληνικός λαός τι φταίει.

Ακούστε κύριοι! Έχετε στήσει ένα γελοία αστείο παιχνίδι σικέ με δύο ομάδες που σαφώς δεν είναι της ίδιας δυναμικότητας. Δείξτε μου ποιος Τούρκος είναι ιδιοκτήτης μπουτίκ στη Μύκονο ή ποιος Τούρκος είναι διδάκτωρ βιολογίας ή μοντέλο - ηθοποιός. Σαφέστατα έχετε βάλει αποδυναμωμένους Έλληνες παίκτες προκειμένου να υπερτερούν οι Τούρκοι.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Το twitter γλεντάει την ελληνική ομάδα! Γέλιο μέχρι δακρύων!

Αυτό δε χρειάζεται να είμαστε φωστήρες για να το καταλάβουμε. Θα πρέπει όμως εσείς να καταλάβετε ότι παίζεται ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού. Το λέω για τελευταία φορά εδώ από το blog vanda's στο Youweekly.gr με την περηφάνια μας δεν μπορεί να παίξει κανένας. Ούτε το σύστημα των media ούτε οι Τούρκοι με τα λεφτά τους ούτε αυτοί που θέλουν να μας πείσουν ότι οι Τούρκοι είναι ανώτεροι από εμάς!

Ταμάμ;

Share