Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Χαμός με τα νούμερα του Survivor, πάρτι στα άλλα κανάλια! Τρέμουν τα social media...

Μαλλιοκούβαρα στο κανάλι του Φαλήρου!

ΣΚΑΙ: Χαμός με τα νούμερα του Survivor, πάρτι στα άλλα κανάλια! Τρέμουν τα social media...
VANDA’ S BLOG 03.02.2019 12:13

Εγώ πριν από δύο ημέρες το έγραφα ότι στον Σκάι κάποια στελέχη φοβούνται και προειδοποιούν ότι το Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα πάει άπατο είχα γράψει αναλυτικά τις σκέψεις και τους λόγους.

Όσοι με είχαν διαβάσει θα ήταν προετοιμασμένοι σήμερα το πρωί για την χλαπάτσα της τηλεθέασης. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε εδώ στο link πως πριν από δύο ημέρες είχα προβλέψει τι θα γίνει.


Σήμερα λοιπόν το πρωί ήρθε η λυπητερή. Η λυπητερή έχει να κάνει με το λογαριασμό που έστειλε η AGB στον Σκαι για το ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα ανά τέταρτο όπως σας τα δώσαμε πρώτοι στο Youweekly.gr


Τι βλέπουμε λοιπόν στα νούμερα; Μέσος όρος στην πρεμιέρα του Survivor 28,5! Μάλιστα.... τι λέει αυτό το νούμερο; Ότι το show είναι αδύναμο. Προσέξτε... το παιχνίδι είχε αναμονή κοινού, έπαιξε Σάββατο χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό, ήταν η πρεμιέρα και εκτός από όλα τ’άλλα είναι το γνωστό survivor με φανατικό κοινό στην Ελλάδα που έχει δώσει νούμερα μέχρι και 60%!

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Mετά από 1,5 χρόνο τα διέλυσαν όλα!

Που ήταν όλος αυτός ο κόσμος οέο; Αυτός ο κόσμος να ενημερώσω τους αρμόδιους του Σκάι στο Φάληρο δεν έχει καμία διάθεση να δει ένα show όπου οι Έλληνες παίκτες μονίμως θα ήταν κάτω από τους Τούρκους.

Το να γινόμαστε κομπάρσοι ως λαός στα τερτίπια του Τούρκου καναλάρχη μάλλον δεν το φάγαμε καλά!


Εδώ το πρωί έγραψα αναλυτικά πως γίναμε κομπάρσοι των Τούρκων και πως κάποιοι παίζουν με την περηφάνια του Ελληνικού λαού...


Για αυτούς λοιπόν τους λόγους αν αναρωτιέστε κάποιοι στο Φάληρο το survivors δεν έκανε τα νούμερα τα οποία περιμένατε. Η αντιπαλότητα Τουρκίας Ελλάδας σε επίπεδο ριάλιτι δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Ρίξτε μια ματιά στα social media και θα καταλάβετε. Τα social media δίνουν το στίγμα αν κάτι θα πάει η όχι! Αν το κράξιμο κυριαρχεί, βράστα Χαράλαμπε πάμε για άλλα.

Τώρα τι γίνεται στα άλλα κανάλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου με το που πήραν το πρωί τα νούμερα στα χέρια τους οι υπεύθυνοι προγραμμάτων κάνουν πάρτι!

Όχι μόνο πιστεύουν ότι θα χτυπήσουν με ό,τι πιο δυνατό έχουν το survivor αλλά πιστεύουν ότι θα το νικήσουν κιόλας.

Δείτε ακόμη: Ράνια Θρασκιά: Ο γοητευτικός γιατρός που της έκλεψε την καρδιά μετά τον Ανδρέα Φωτόπουλο!

Όλοι ετοιμάζονται να ρίξουν ότι πιο δυνατό έχουν απέναντι στο πρόγραμμα του Σκάι η εκτίμηση του είναι ότι τα νούμερα πρεμιέρας δείχνουν ότι το πρόγραμμα δεν έχει την δυναμική την περσινή!


Θα δούμε αν θα βγούνε οι προβλέψεις τους η όχι!

TAGS
Share