Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Απαράδεκτοι οι Έλληνες παίχτες! Μας ντροπιάζουν και δεν έχουν τσίπα επάνω τους!

Έξαλλη η Vanda! Το σκηνικό που κανείς δεν παρατήρησε...

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Απαράδεκτοι οι Έλληνες παίχτες! Μας ντροπιάζουν και δεν έχουν τσίπα επάνω τους!
VANDA’ S BLOG 04.02.2019 08:18

Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν οι παίκτες που έχουν πάει στο φετινό survivor Ελλάδα -Τουρκία μας αντιπροσωπεύουν ως μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας συγνώμη αλλά θα πάω σε άλλη χώρα!


Συγγνώμη.... μη γελάτε.... βλέπω 12 ανθρώπους εξαιρετικά εγωιστές χωρίς περηφάνια χωρίς προσοχή χωρίς τιμή χωρίς μυαλό και πάνω απ’ όλα με ένα τεράστιο ΕΓΩ που είναι πιο μεγάλο από το μπόι τους! Διαβάστε παρακάτω...


Εξηγούμαι! Βλέπω δύο μέρες το παιχνίδι επιβίωσης. Βλέπω μία ομάδα που έχει χάσει τρεις αγώνες από τους Τούρκους σχετικά εύκολα.


Όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι φανατικοί του Survivor βλέπουν ότι οι γυναίκες είναι πιο δυνατές από τους Έλληνες άντρες και είναι οι μοναδικές του δίνουν νίκες!


Εάν οι Έλληνες παίκτες άντρες είχανε δώσει τις μισές νίκες από όσες έδωσαν οι γυναίκες θα είχαμε στείλει τους Τούρκους να κάνουνε μπάνιο στη θάλασσα του Αγίου Δομήνικου! Και ερχόμαστε στο απίθανο, το απίστευτο και το εξωπραγματικό. Εχθές αφού χάσαμε παταγωδώς την ασυλία βγαίνουμε στο συμβούλιο και αντί να ψηφίσουνε άντρες υποψήφιους ψηφίζουν 2 υποψήφιες γυναίκες και τον ράπερ!


Οι παίκτες που βγήκαν προς αποχώρηση είναι η Ιουλιέτα Κίτρινου το μοντέλο η Ντέμη Τσαγανού η προπονήτρια και ο Σπύρος Γουρδούπης ο ράπερ με το φακιόλι!


Ο Σπύρος ο οποίος έχει γίνει ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού στα social media εξαιτίας του μαντηλιού που φοράει στο κεφάλι... παράξενα αλλά το παιδί μίλησε πιο σοβαρά από όλους και είπε το απλό ότι δηλαδή περίμενε να δει υποψήφιος προς αποχώρηση άντρες που δεν έχουν κάνει νίκες και είδε γυναίκες που τους έχουν ξελασπώσει! Δείτε εδώ το σχετικό θέμα


Αντιλαμβάνεστε βέβαιος ότι όλο αυτό το πράγμα έφερε στην ελληνική ομάδα απίστευτη γκρίνια νεύρα και ένταση. Διότι προφανώς τα δύο κορίτσια που είχανε φέρει και νίκες στο παιχνίδι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είναι υποψήφιες ενώ από την άλλη μεριά άντρες χωρίς καμιά νίκη απολαμβάνουνε ασυλίας από τους συμπαίκτες τους! Αυτό φαίνεται βεβαίως και από το τρέιλερ που έβγαλε το κανάλι όπου μία από τις υποψήφιες βάζει τα κλάματα και Μίλα εξαιρετικά απαξιωτικά για την ομάδα της.


Δείτε το τρέιλερ και θα καταλάβετε...

Νομίζω η λάθος στρατηγική των Ελλήνων παικτών θα αποδυνάμωση περαιτέρω την ομάδα με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε να γινόμαστε οι κομπάρσοι των Τούρκων σε ένα παιχνίδι με έναν πρωταγωνιστή. Δηλαδή δε φτάνει που εξεπίτηδες ο Ατζούν έχει φροντίσει η τουρκική ομάδα να είναι πιο δυνατή με κάποιον τρόπο,εντελώς ηλίθια βγάζουμε τα μάτια μας και μόνοι μας.

Share