Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πανικός στον ΣΚΑΙ και έκτακτες αλλαγές για να σώσουν το παιχνίδι! (Συμβαίνει τώρα)

Παρασκήνιο μέσα από το κανάλι!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πανικός στον ΣΚΑΙ και έκτακτες αλλαγές για να σώσουν το παιχνίδι! (Συμβαίνει τώρα)
VANDA’ S BLOG 04.02.2019 10:29

Φωτιά στο Φάληρο! Τρέχουν πανικόβλητοι στο κανάλι του Σκάι κατεβάζοντας καντήλια και ρίχνοντας «γαλλικά» στους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης!

Με το που πήραν το ραβασάκι με την λυπητερή της τηλεθέασης από την AGB ψάχνουν λύσεις! (Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα που έκανε το Survivor Ελλάδα - Τουρκία στην πρεμιέρα.... Kαι εδώ αυτά που έκανε χθες Κυριακή). Διαβάστε παρακάτω...

Για να σας πω την πικρή αλήθεια τα φίδια τους είχαν ζώσει από την πρεμιέρα. Κάποιοι πιο έμπειροι στο κανάλι δεν χρειάστηκαν καν να δουν τα νούμερα της πρεμιέρας για να βγάλουν συμπεράσματα. Με το που είδαν το μονταρισμένο υλικό που θα έπαιζε στον αέρα τα στελέχη τα σοβαρά του ΣΚΑΙ κατάλαβαν ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Όπως αντιλαμβάνεστε σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζουν οι σπασμωδικές κινήσεις!

Θυμάστε τι είχε πάθει ο ΑΝΤ1 με το NOMADS!


Μία από τα ίδια θα έχουμε και στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία. Ο Τανιμανίδης εχθές ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές. Θα σας πω για το παρασκήνιο αυτών των αλλαγών! Πρώτον ω το λέει φέτος θα έχει δύο νικητές έναν Τούρκο και έναν Έλληνα!


Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Κατάλαβαν την ηλιθιότητα που έκαναν στο κάστινγκ των ομάδων ότι δηλαδή οι Τούρκοι είναι πιο δυνατή ομάδα από την ελληνική (αυτό δεν θέλει ανάλυση φαίνεται με την πρώτη ματιά) και προσπαθούν να το σώσουν με τον νικητή!

Με τη διαφορά δυναμικότητας που εσκεμμένα έγινε έτσι ήταν σίγουρο ότι ο νικητής θα ήταν Τούρκος. Αυτός άλλωστε ήταν και ο σχεδιασμός του Ατζούν!(Δείτε εδώ το θέμα που σας είχαμε γράψει πρώτοι)


Το σχέδιο αυτό καλά το σκέφτηκαν αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο! Όπου ξενοδόχος ο ελληνικός λαός και οι Έλληνες τηλεθεατές που γύρισαν την πλάτη στο Ελληνοτουρκικό Survivor!

Σου λέει ο Τούρκος από το να βλέπουμε τόσο μόνοι μας ας βάλουμε δύο νικητές να μην έχουμε κανένα παραπονούμενο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ξεκίνησαν οι εκπτώσεις. Δείτε το βίντεο με τις αλλαγές:

Τώρα θα σας μιλήσω για την δεύτερη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ότι δηλαδή μέσα στο παιχνίδι θα μπούνε νέοι παίκτες και μάλιστα γρηγορότερα από τις άλλες φορές!

Σας ενημερώνω ότι αυτό έγινε μετά τα τηλεφωνήματα οργής που δέχτηκε το κανάλι αλλά και τον πόλεμο που ξεκίνησε στα social media εξαιτίας της χαμηλής δυναμικότητας των Ελλήνων παικτών. Δε χρειαζόταν να είμαστε έξυπνοι για να καταλάβουμε ότι οι Τούρκοι στην ομάδα τους δεν έχουν κανέναν απολύτως παίχτη που να μην έχει σχέση με τον πρωταθλητισμό!

Εμείς αντίστοιχα στην ελληνική ομάδα του survivor για λόγους αγνώστους τοποθετήσαμε παίχτες σαν τον Σπύρο τον Ράπερ πχ που το παιδί δεν έχει σχέση με το αντικείμενο!

Γι’αυτό λοιπόν το λόγο θα δείτε πολύ σύντομα να μπαίνουν στο παιχνίδι δυνατοί Έλληνες παίκτες για να έρθει ισορροπία.

Σας ενημερώνω ότι αυτή τη στιγμή στο ΣΚΑΙ στο Φάληρο γίνονται απανωτές συσκέψεις προκειμένου να γίνουν και άλλες αλλαγές στο παιχνίδι για να σωθεί το πρόγραμμα.


Μελετούν ακόμη και την μετάθεση χρονικά του τούρκικου Survivor για να σωθούν από τις διαρροές και τα σπόιλερ!

Σε λίγο θα σας έχω κι άλλες πληροφορίες και παρασκήνιο για το ριάλιτι επιβίωσης που σήμερα θα τεσταριστεί 100%


Το Survivor αν στο σημερινό επεισόδιο με τέτοιο ανταγωνισμό ξεπεράσει το 19% θα είναι ένας άθλος και θα έχει περιθώρια επιβίωσης. Αν πέσει κάτω από το 15% που είναι το χειρότερο σενάριο θα μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή! Δείτε και το τρέιλερ για να ξέρουμε τι μας περιμένει:

TAGS
Share