Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

5 λόγοι που το Your Face Sounds Familiar κλέβει την Παράσταση και είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Αντ1 την φετινή σεζόν!

Ανάλυση στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

5 λόγοι που το Your Face Sounds Familiar κλέβει την Παράσταση και είναι ένα από τα γερά χαρτιά του Αντ1 την φετινή σεζόν!
VANDA’ S BLOG 04.02.2019 15:13

Αν κάποιος έλεγε πριν 10 μέρες ότι το Your Face Sounds Familiar θα πρωταγωνιστούσε στις μετρήσεις τηλεθεάσεις θα τον κοιτούσαν αν μη τι άλλο περίεργα.

Το Show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να κάνει την έκπληξη την φετινή τηλεοπτική σεζόν και να δικαιώσει πλήρως του ανθρώπους του ΑΝΤ1 που έκαναν την συγκεκριμένη επιλογή να του εντάξουν στο πρόγραμμά τους γνωρίζοντας από την αρχή ότι ο ανταγωνισμός που θα είχε (βλέπε Survivor Ελλάδα - Τουρκία) κάθε άλλο παρά εύκολος θα ήταν. Διαβάστε παρακάτω...

Ποιοι όμως ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην κορυφή το Your Face; Θα σας τους αναλύσω έναν έναν μέσα από το Vanda's blog του Υοuweekly.gr:

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή: Αυτός είναι ο παίκτης "τούμπανο" που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μαργαρίτη!

1.Ένα από τα μεγάλα ατού του Your Face είναι το υπερσύγχρονο Studio που γυρίζεται φέτος,ότι καλύτερο υπάρχει σε τηλεοπτικό στούντιο όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι δυνατότητες που έχει το συγκεκριμένο στούντιο απογειώνουν το πρόγραμμα και ο τηλεθεατής βιώνει μια πρωτόγνωρη τηλεοπτική εμπειρία


2. Η σύνθεση της κριτικής επιτροπής η οποία αν και οριστικοποιήθηκε την ημέρα της τεχνικής πρόβας φαίνεται σαν να είναι χρόνια μαζί. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλο αρμονικά και βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους.


3. Το γεγονός ότι είναι μαγνητοσκοπημένο το πρόγραμμα είναι ακόμα ένα μεγάλο ατού του. Έτσι η παραγωγή έχει την δυνατότητα να κρατάει τις καλύτερες στιγμές από την εγγραφή χωρίς να κινδυνεύει να πλατιάζει το πρόγραμμα και να γίνεται βαρετό όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πανικός στον ΣΚΑΙ και έκτακτες αλλαγές για να σώσουν το παιχνίδι! (Συμβαίνει τώρα)


4. Ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 αυτή την φορά έκανε το θαύμα του. Το πρόγραμμα βγήκε στον αέρα μια ώρα και ημέρα (Κυριακή 20:45) που ο κόσμος έχει συνηθίσει να βλέπει shows από το κανάλι του Αμαρουσίου έτσι το περιβάλλον είναι ιδανικό. Αν συνυπολογιστεί μάλιστα το γεγονός ότι βγήκε στον αέρα πριν ξεκινήσει το Survivor Ελλάδα - Τουρκία, η επιλογή των ανθρώπων του ΑΝΤ1 είναι κίνηση Ματ. Φαίνεται ότι έμαθαν από το περσινό πάθημα τους να βγάλουν ένα πανάκριβο τηλεοπτικό προϊόν όπως είναι το Hell's Kitchen όταν οι τηλεθεατές είχαν κάνει ήδη τις επιλογές τους.


5. Η φόρα της Μαρίας Μπεκατώρου. Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια φαίνεται να έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Αν και δοκιμάστηκε και απέτυχε το ΣΚ στην παρουσίαση μαγκαζίνο φαίνεται ότι το Your Face Sounds Familiar της πάει γάντι. Βγάζει τον αυθορμητισμό της με τον καλύτερο τρόπο αισθάνεται απελευθερωμένη και σε συνδυασμό με την καθημερινή της παρουσία στο Still Standing που και αυτό σκίζει σε μετρήσεις τηλεθέασης φαίνεται ότι είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Share