Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master chef 3: Η απαράδεκτη κίνηση του Κοντιζά που στεναχώρησε όλους τους fans του παιχνιδιού!

Μόνο η Vanda το παρατήρησε!

Master chef 3: Η απαράδεκτη κίνηση του Κοντιζά που στεναχώρησε όλους τους fans του παιχνιδιού!
VANDA’ S BLOG 05.02.2019 08:34

Είναι γνωστό ότι είμαι από τις φανατικότερές του MasterChef!


Είναι γνωστό επίσης σε φίλους και γνωστούς ότι ο Κοντιζάς είναι ο αγαπημένος μου κριτής αλλά η συμπάθεια μου είναι ο Κουτσόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...


Αυτό βεβαίως δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την κρίση μου εδώ στο blog Vanda's στο Youweekly.gr .

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Κάγκελο ο Ιωαννίδης με την ατάκα παίκτριας! Δεν φαντάζεστε τι του είπε! (Βίντεο)


Εχθές στο παιχνίδι έγινε κάτι που εμένα προσωπικά με στεναχώρησε πάρα πολύ και εκτιμώ πως στεναχώρησε και ιδιαιτέρως τους Έλληνες φανατικούς του ριάλιτι μαγειρικής.


Εχθές είχαμε bootcamp! Και όπως κατάλαβα το MasterChef φέτος θα γίνει κάτι σαν το The Voice, δηλαδή με λίγα λόγια ο κάθε κριτής θα έχει την δική του ομάδα.


Βλέπω λοιπόν εχθές το επεισόδιο,όλα καλά, χαβαλές,πειράγματα όλα αυτά OK!


Όλα αυτά OK μέχρι του σημείου να παίζεις με τους παίκτες δηλαδή για λόγους τηλεθεάσεως να παίζεις με την ψυχή και την αγωνία ενός ανθρώπου που το όνειρο της ζωής του είναι να παίξει στο MasterChef.


Μιλάω για το στιγμιότυπο εκείνο όπου είναι ο Κοντιζάς και ο Κουτσόπουλος να διαλέξουν παίκτες από τους τρεις που έχουνε μπροστά τους και γίνεται η εξής κίνηση!


Είναι τρεις οι παίκτες και ο Κοντιζάς,ενώ Κουτσόπουλος έχει διαλέξει ήδη έναν παίκτη και έχει βάλει μία πετσέτα μπροστά του με τα αρχικά του ο Iάπωνας Chef τι κάνει;


Παίρνει δύο πετσέτες πάει στους δύο διαγωνιζόμενος ένα Πακιστανό και έναν Έλληνα απορρίπτει τον Πακιστανό πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου και δικαιολογώντας απολύτως την απόφαση του και γυρνάει στον Έλληνα και εκεί που το παιδί περιμένει να πάρει μία πόδια διότι σου λέει αφού έχεις πάρει δύο ποδιές και απορρίπτεις τον διπλανό μου σε μένα θα δώσεις την άλλη ο Κοντιζάς τι απαράδεκτο κάνει!!!

Δείτε ακόμη: Master chef 3: Αδιανόητο «θάψιμο» Κοντιζά σε Κουτσόπουλο! «Το κεφάλι του είναι σαν...» (Βίντεο)


Με μια θεατρική κίνηση που φάνηκε να τον παίρνει στην ομάδα,τον απορρίπτει και δινει την πετσέτα στον μάγειρα που είχε επιλέξει και ο Κουτσόπουλος.


Εκεί άρχισε ένα παιχνίδι αστείων προκειμένου να κερδίσει ο καθένας τον παίκτη όπου τα αστεία του Κοντιζά εμένα προσωπικά μου φάνηκαν και λίγο ρατσιστικά. Δε λες σε έναν κοντό άνθρωπο ότι θα είσαι ένα με τον πάγκο, μπροστά στο πανελλήνιο.


Ο μάγκας ο Κουτσόπουλος έκανε ότι γέλαγε αλλά στην πραγματικότητα σίγουρα θα τον ενόχλησε το συγκεκριμένο αστείο. Γενικά ο Κοντιζάς έχει ένα τρόπο λίγο περίεργο αλλά οκ. Δεκτός. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.


Κύριε Κοντιζά κατά τη γνώμη μου όμως δεν πρέπει να ξανά παίξετε με παίκτες ούτε με την ψυχολογία τους ούτε με την αγωνία τους.


Αυτά τα κολπάκια για εμένα τουλάχιστον φαίνονται από αστεία έως τραγικά. Να μην το ξανά κάνετε γιατί φανταστείτε να ήσασταν εσείς στη θέση τους.


Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο:

Share