Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το τέλος του Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Ποιος τους τιμώρησε σκληρά χωρίς έλεος!

Έσκασε τώρα!

Το τέλος του Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Ποιος τους τιμώρησε σκληρά χωρίς έλεος!
VANDA’ S BLOG 05.02.2019 09:11

Όσοι παρακολουθούν το blog και είναι φανατικοί της στήλης,θα έχουν διαβάσει εδώ και μέρες πως και γιατί από την πρώτη στιγμή έγραψα ότι το Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα πάει άπατο.


Η αποκαθήλωση του παιχνιδιού ξεκίνησε στην πραγματικότητα την Κυριακή όταν το ριάλιτι επιβίωσης με Έλληνες και Τούρκους παίκτες έπαιξε απέναντι στην Μπεκατώρου και το YFSF. Διαβάστε παρακάτω...


Χθες σας γράψαμε ακριβώς γιατί και πως με 5 απλούς λόγους το YFSF καθάρισε το Survivor. Διαβάστε εδώ

Εχθές επίσης σας αποκάλυψα τον πανικό που έπεσε στο ΣΚΑΙ και τις αλλαγές που προσπάθησαν να κάνουν προκειμένου να σωθεί ο ελληνοτουρκικός αγώνας του Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Σας αποκάλυψα δηλαδή ότι μέχρι και δύο νικητές προκειμένου να μην πληγωθεί ο ελληνικός λαός που θα έβλεπε τους Τούρκους να κερδίζουν σε μόνιμη βάση.

Διαβάστε παρακάτω τις κινήσεις στρατηγικής που οργάνωσαν στο Φάληρο για να σώσουν το παιχνίδι!
Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πανικός στον ΣΚΑΙ και έκτακτες αλλαγές για να σώσουν το παιχνίδι! (Συμβαίνει τώρα)

Και ερχόμαστε στο σήμερα! Μπορώ να φανταστώ τη στιγμή που στην γενική διεύθυνση του ΣΚΑΙ αλλά και στον Άγιο Δομίνικο Ατζούν και Τανιμανίδης παίρνουν το ραβασάκι με τις τηλεθεάσεις!

Μπορώ να φανταστώ τον κρύο ιδρώτα που θα ξεκινάει από τη ραχοκοκαλιά τους και θα διατρέχει την σπονδυλική του στήλη! Σήμερα ο ελληνικός λαός ή μάλλον να το πω διαφορετικά οι Έλληνες τηλεθεατές έριξαν ταφόπλακα στο ελληνοτουρκικό survivor.

Τα νούμερα τηλεθέασης που πήραν σήμερα οι υπεύθυνοι του ριάλιτι επιβίωσης δεν τα έχουνε δει ποτέ στη ζωή τους και μάλιστα είναι τέτοια τα νούμερα που το καράβι δεν στρίβει...

Συγκεκριμένα το Survivor Ελλάδα - Τουρκία ξεκινάει στα τέταρτα χαμηλά με 10,5 συνεχίζει χαμηλότερα με 9,8 ανεβαίνει λίγο 15,5 ξαναπέφτει 13,8 συνεχίζει με 11,9 μετά 14,9 13,6 13,5 και κάνει ένα pick σαν επιθανάτιος ρόγχος με 20,7 όταν φυσικά τελειώνει το Master chef.

Στο δυναμικό κοινό λοιπόν το Survivor Ελλάδα - Τουρκία 13,7!

Ναι δεν διαβάζετε λάθος.13,7 το ξαναλέω 13,7. Και το ράδιο αρβύλα που ακολουθεί 31,2!


Αναρωτιούνται πάντως στο κανάλι και στην παραγωγή του Survivor Ελλάδα - Τουρκία γιατί άδοξα τελείωσε αυτή ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης που στην Τουρκία παίζει για 10 χρόνια ας διαβάσουν το παρακάτω κείμενο!

Είναι μερικά πράγματα που δεν παίζουν με αυτά αγαπητοί κύριοι. Άλλο η εθνική περηφάνια, άλλο ο ελληνικός λαός, άλλο η τηλεόραση,άλλο τα εθνικιστικά παιχνίδια,άλλο τα νούμερα τηλεθέασης!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Μας έβαλαν κομπάρσους των Τούρκων! Παίζουν με την περηφάνια μας και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Share