Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: 5 λόγοι που σκότωσαν το ριάλιτι!

Ανάλυση από την Vanda! Δείτε έναν προς έναν τους λόγους!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: 5 λόγοι που σκότωσαν το ριάλιτι!
VANDA’ S BLOG 05.02.2019 09:26

Πρώτα απ’ όλα δεν είναι υπερβολή ότι τελείωσε το Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Ένα τόσο ακριβό πρόγραμμα που κάνει στο δυναμικό κοινό 13,7 ναι έχει τελειώσει δε γυρνάει πίσω με τίποτα... (Δείτε εδώ τα νούμερα αναλυτικά)


Ότι και να κάνουν,δεν υπάρχει περίπτωση και το έχουμε δει και σε άλλα ριάλιτι όπως το Nomads, να κάνει νούμερα! Διαβάστε παρακάτω...


Αυτοί λοιπόν οι 5 λόγοι που θα σας γράψω είναι κατά τη γνώμη μου, εδώ στο blog Vandas του Youweekly.gr , οι λόγοι που πέθανε το survivor.

Δείτε ακόμη: Master Chef 3: Κάγκελο ο Ιωαννίδης με την ατάκα παίκτριας! Δεν φαντάζεστε τι του είπε! (Βίντεο)


1. Η ελληνοτουρκική μάχη σε ένα ριάλιτι επιβίωσης είναι αληθινά μία ηλίθια ιδέα. Εδώ η περιοχή δε σηκώνει τέτοια αστεία. Έλληνες και Τούρκοι μπορούν να ζουν ειρηνικά αλλά αυτά που μας χωρίζουν είναι πολλά. Η διαμάχη και η αντιπαλότητα Ελλάδας Τουρκίας δεν υπάρχει πουθενά στην ευρύτερη ζώνη της Ευρώπης ακόμη και της Μέσης Ανατολής! Φανταστείτε ριάλιτι Ισραηλινών-Παλαιστηνίων.


2. Το καστ των παικτών ιδιαιτέρως της ελληνικής ομάδας ήταν αστείο. Και σε επίπεδο προσωπικοτήτων και σε επίπεδο αθλητών. Ήταν τραγικά αποτυχημένο. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ελληνική ομάδα είναι πιο αδύναμη από την τουρκική,σίγουρα δεν ήταν τυχαίο.


3. Το μοντάζ είναι λάθος όποιος αποφασίσει να παρακολουθήσει το ριάλιτι Survivor Ελλάδα - Τουρκία στη διάρκεια του επεισοδίου τα χάνει.


Μας δείχνουν την τουρκική ομάδα με παίκτες να περιγράφουν καταστάσεις που εμείς στην Ελλάδα δεν τις έχουμε δει. Πx μπορούν να μιλάνε για ένα αστείο μιας κατασκευής, να πεθαίνουν στα γέλια και εμείς να κοιτάμε σαν χάνοι!

Δείτε ακόμη: Το τέλος του Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Ποιος τους τιμώρησε σκληρά χωρίς έλεος!


4. Τα παιχνίδια στο φετινό Survivor Ελλάδα - Τουρκία είναι μία από τα ίδια με πέρσι αλλά με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχουν εντάξει στο παιχνίδι και αντιγραφή παιχνιδιών που έχουμε δει στο Nomads. Στην χθεσινή μάχη για το σύμβολο ασυλίας στην ελληνική ομάδα, αυτή η χαζομάρα με τους πύργους είναι παιχνίδι του Nomads.


5. Οι διαρροές και τα σπόιλερ δεν αφήνουν να έχει σασπένς στο παιχνίδι. Όλα τα ελληνικά site παίζουν διαρροή ποιος κερδίζει. Όλοι ξέρουν από νωρίτερα τα πάντα για το φετινό survivor. Όταν λοιπόν μαθαίνεις ότι η ελληνική ομάδα χάνει, σιγά μην κάτσεις να δεις το παιχνίδι. Είναι τεράστια βλακεία να ξεκινάει στην Τουρκία το survivor 1h νωρίτερα.


Αυτή λοιπόν είναι κατά τη γνώμη μου οι (5) πέντε σοβαροί λόγοι που φέτος το ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων,το Survivor Ελλάδα - Τουρκία θα καταποντιστεί και θα ξηλωθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Share