Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Τσολάκη: Ποιος την σώζει στον Αlpha! (Παρασκήνιο)

Ποιο δυνατό όνομα εγγυήθηκε για την Ελένη;

Ελένη Τσολάκη: Ποιος την σώζει στον Αlpha! (Παρασκήνιο)
VANDA’ S BLOG 05.02.2019 12:15

To κοκαλάκι της νυχτερίδας φαίνεται πως έχει η Ελένη Τσολάκη! Η εκπομπή της, κινδύνευε με κόψιμο από τον Alpha και εμείς εδώ στο Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουμε γράψει πολλές φορές ότι η Ελένη μετράει μέρες!


Όμως... η τηλεοπτική αρένα είναι γεμάτη ανατροπές και μια τεράστια ανατροπή έγινε με την Ελένη και το Τι λέει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Master chef 3: Αδιανόητο «θάψιμο» Κοντιζά σε Κουτσόπουλο! «Το κεφάλι του είναι σαν...» (Βίντεο)


Φυσικά, έχω όλο το παρασκήνιο και θα σας το μεταφέρω ευθύς αμέσως! Η Ελένη, όντως, κινδύνευε με απομάκρυνση από το κανάλι. Η εκπομπή έκανε 5,6,7% και οι υπεύθυνοι δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώνουν πρόγραμμα που δεν έφερνε πίσω τα νούμερα του σε λεφτά! Αλλά... εδώ μπαίνει ένα αλλά! Με μια κίνηση ματ η Ελένη ανέβηκε και το Τι λέει πήρε ανάσα ζωής!


Χτες για να καταλάβετε, η εκπομπή είχε τέτοια άνοδο που σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε από κόψιμο πριν το Πάσχα (Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης). Θα μου πείτε τώρα... ποιος εγγυήθηκε; Ο Κώστας Τσουρός! Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής και πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, έχει διπλή θέση στο κανάλι! Από την μία είναι στο πάνελ της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται (που σαρώνει σε τηλεθέαση, να τα λέμε κι αυτά) και από την άλλη εδώ και λίγες εβδομάδες έχει αναλάβει και το Τι λέει.


Η εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη έχει ανέβει και έχει ήδη τσιμπήσει σχεδόν 3 μονάδες! Ο Τσουρός σε πρόσφατη σύσκεψη έριξε τα δόντια στους συντελεστές και τους οργάνωσε πλήρως!

Δείτε ακόμη: Θρήνος στη showbiz: Πέθανε ξαφνικά διάσημο μοντέλο!

Στην συνέχεια, έκανε και εκείνος σύσκεψη με τη διοίκηση και τους είπε επί λέξη: «Εγγυώμαι εγώ για την εκπομπή και την ομάδα! Είναι το προσωπικό μου στοίχημα και ξέρω πως δεν θα το χάσω»! Οι αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι η παράταση δόθηκε και ότι τα πρώτα χαμόγελα έσκασαν! Για να δούμε αν και πόσο θα κρατήσουν...

Share