Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη!

Τι συνέβη;

ΣΚΑΙ: Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη!
VANDA’ S BLOG 05.02.2019 12:35

Φωτιά στα τηλεοπτικά έχω βάλει από το πρωί, με αφετηρία το Vanda's blog μου στο Youweekly.gr!


Aφού σας έχω αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο με την Ελένη Τσολάκη και τον Alpha (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα) θα μεταπηδήσω στο στρατόπεδο του ΣΚΑΙ όπου είχαμε ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη μετά την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Survivor, Master Chef,Τατουάζ. Ποιος φτιάχνει κόλυβα;


Όπως σας το γράφω! Μετά την πρεμιέρα, ο Αντώνης ξέσπασε σε κλάματα γοερά και όλοι οι συνεργάτες του έμειναν άφωνοι με το θέαμα! Ο πάντα ψύχραιμος Αντώνης, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές όμως έμπιστη πηγή που ήταν εκεί, μου μετέφερε ότι έκλαιγε σαν μωρό παιδί!


Ο Αντώνης, πιέστηκε πολύ με την οργάνωση του Ράδιο Αρβύλα! Έτρεξε, κουράστηκε, πάλεψε αλλά ανταμείφθηκε! Μόλις δε, πήρε το ραβασάκι με τα νούμερα σήμερα το πρωί έσπευσε να τηλεφωνήσει σε όλους τους συνεργάτες του (Δείτε εδώ το σχετικό θέμα).

Δείτε ακόμη: Master chef 3: Αδιανόητο «θάψιμο» Κοντιζά σε Κουτσόπουλο! «Το κεφάλι του είναι σαν...» (Βίντεο)


«Πάμε γερά παιδιά! Θα το παλέψουμε και θα βγούμε νικητές! Πάμε να δείξουμε στον ΑΝΤ1 ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε όπου και αν είμαστε» φέρεται να είπε ο Αντώνης, ο οποίος πειράχτηκε πολύ με την απομάκρυνση του ( με πλάγιο τρόπο) από το κανάλι!


Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο ότι ο Αντώνης χτύπησε μέχρι 50άρια στο γυναικείο και στο δυναμικό κοινό σε τέταρτα! Όπως καταλαβαίνετε, από το πρωί στο στρατόπεδο του Αμαροyσίου χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο που τον άφησαν να φύγει....

TAGS
Share