Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: «Κλάμα» για Τανιμανίδη και Survivor - Συναγερμός στο κανάλι!

Τι συνέβη;

ΣΚΑΙ: «Κλάμα» για Τανιμανίδη και Survivor - Συναγερμός στο κανάλι!
VANDA’ S BLOG 05.02.2019 15:56

Παιδιά μην το ψάχνετε στο κανάλι του Φαλήρου έχει σημάνει συναγερμός και έχουν βαρέσει καμπανάκια για τους πάντες. Τα μεγαλοστελέχη του ΣΚΑΙ θεωρούν ότι με τα νούμερα που πήρα σήμερα από την AGB τα πράγματα δεν πάνε καλά!

Δεν πάνε καλά και όλοι ανησυχούν πρώτον για το πρόγραμμα του survivors το οποίο είναι μία τεράστια παραγωγή με μεγάλα κόστη αλλά και για τον Σάκη Τανιμανίδη που είναι παρουσιαστής πρώτης γραμμής και «καίγεται» μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Διαβάστε παρακάτω...

Τα στελέχη του ΣΚΑΙ υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας άνθρωπος ψυχολογίας και πολλοί φοβούνται ότι μπορεί να θεωρήσει ο ίδιος ότι έχει μερίδιο ευθύνης για τα πολύ άσχημα νούμερα που φέρνει το φετινό τηλεοπτικό προϊόν του ελληνοτουρκικού survivor.

Φοβούνται μην τυχόν και τον επηρεάσει την ψυχολογία του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει ο Σάκης όπως θέλουν στο κανάλι όχι μόνο για το Survivor Ελλάδα - Τουρκία αλλά και για άλλα πράγματα και προγράμματα που θα του εμπιστευτούν στο μέλλον.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία - Διαρροή: Ποιος παίκτης φεύγει από το παιχνίδι!

Να θυμίσουμε εδώ ότι το Survivor Ελλάδα - Τουρκία χθες στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ήρθε τέταρτο πρόγραμμα. Τερμάτισε με τεράστια διαφορά πίσω από το MasterChef του Σταρ το τατουάζ του Alpha ακόμη και από την μυθοπλασία του ΑΝΤ1 το «Πετά την φριτέζα»!

Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία έκανε μόλις 13,7 στο δυναμικό κοινό!!!

Πληροφορίες του youweekly.gr αναφέρουν ότι στο κανάλι θα φέρουν τα πάνω κάτω προκειμένου να διασωθεί το survivor.

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Πλακώθηκαν εκτός στίβου μάχης Έλληνες και Τούρκοι! Ποιος το ξεκίνησε; (Παρασκήνιο)

Δεν τους ενδιαφέρει τόσο το ριάλιτι επιβίωσης όσο το γεγονός ότι με τα νούμερα που φέρνει το «survivor πανόραμα»και το «survivor Ελλάδας Τουρκίας» πέφτει ο μέσος όρος του καναλιού και άρα και τα διαφημιστικά έσοδα!

Ο Σκάι μαζί με την τηλεόραση του ALPHA εδώ και σχεδόν δύο χρόνια μοιράζονται την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθεάσεων και εκτός από την πρώτη θέση μοιράζονται και το ανάλογο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας!

Είναι πολλά τα λεφτά για να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια!

Share