Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef 3: Έχουν ξεφύγει οι κριτές - Αστεία για το μέγεθος της... (Βίντεο)

Η ατάκα που δεν έπρεπε να ειπωθεί στον αέρα!

Masterchef 3: Έχουν ξεφύγει οι κριτές - Αστεία για το μέγεθος της... (Βίντεο)
VANDA’ S BLOG 06.02.2019 08:06

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω. Είμαι μία από τις φανατικές του ριάλιτι μαγειρικής.

Δηλαδή από το να βλέπω την ελληνοτουρκική διαμάχη στο ριάλιτι επιβίωσης το Survivor Ελλάδα - Τουρκία επιλέγω να βλέπω στο Star το ριάλιτι μαγειρικής, δηλαδή το MasterChef. Διαβάστε παρακάτω...

Το MasterChef ο κόσμος το βλέπει για δύο λόγους. Ο ένας είναι η πολύ καλή χημεία και οι πολύ καλές προσωπικότητες των κριτών.

Δείτε ακόμη: Περιστέρα Μπαζιάνα: Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Τουρκία! Τι φόραγε και ξετρέλανε την γυναίκα του Ερντογάν!

Και ο άλλος είναι γιατί ο ελληνικός λαός αγαπάει την μαγειρική και του αρέσει να βλέπει να γίνονται πιάτα με νέα υλικά ακόμη και από αρχάριους παίκτες.

Αυτό εμένα που δε μου αρέσει, και θέλω να το γράψω σήμερα στο blog Vanda's στο Youweekly.gr είναι ότι οι αγαπημένη μας κριτές ιδιαίτερα ο Κοντιζάς και λιγότερο ο Κουτσόπουλος κι ακόμα λιγότερο ο Ιωαννίδης γίνονται οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού! Με αρνητικό όμως τρόπο...

Αυτό είναι κακό; Κατά τη γνώμη μου είναι κακό γιατί οι πρωταγωνιστές σε ένα ριάλιτι μαγειρικής πρέπει να είναι οι παίκτες και όχι οι άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα της κριτικής επιτροπής. Γιατί είναι κακό; Αυτό είναι κακό, και θα πρέπει να το καταλάβουν ιδιαίτερα ο κύριος Κοντιζάς διότι κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα αστεία και θα κουραστεί ο κόσμος.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου;

Όταν είσαι αναγκασμένος κάθε μέρα να βρίσκεις μία ατάκα για να ανεβαίνει η τηλεθέαση και το παιχνίδι να «ακούγεται» στον κόσμο αυτό δεν είναι εύκολο! Δεν μπορείς κάθε μέρα να είσαι αστείος και να κάνεις πετυχημένα σχόλια. Όταν δηλαδή αυτό πάψει να είναι αυθόρμητο και γίνει «υποχρεωτικό» θα κουράσει.

Όχι μόνο θα κουράσει αλλά θα ξεφύγει κιόλας. Όπως ας πούμε ξέφυγε χθες. Στο τέλος του παιχνιδιού λίγο πριν τους τίτλους του φινάλε ο Κουτσόπουλος έκανε ένα αστείο για τον ανδρισμό του με βάση την πετσέτα που ήτανε πολύ τραβηγμένο.

Δεν λέγεται στην τηλεόραση. Δεν τον προστατεύσουν στο μοντάζ...κακός!

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το επεισόδιο χτες και τι θα δούμε σήμερα; (Βίντεο και τρέιλερ)


Η ατάκα του Κουτσόπουλου είχε να κάνει με το ... «αν την έχει πιο μακριά» υπονοώντας βεβαίως την φύση του ανδρισμού του και όχι την πετσέτα που ήταν διπλωμένη. Εμένα αυτό δε μου άρεσε, αυτό το λες σε μία παρέα... στην τηλεόραση βλέπουν τα παιδιά,βλέπουνε γυναίκες και λοιπά και λοιπά και λοιπά και αυτό κύριε Κουτσόπουλε δεν λέγεται. Ήταν φάουλ αλλά αυτά τα φάουλ θα γίνονται μεγαλύτερα όσο περνάν οι μέρες,εξαιτίας της ανάγκης για έναν ανταγωνισμό ατάκας.

Θα κουράσει και ίσως όσο ξεπερνιούνται τα όρια ο κόσμος να αρχίζει να δυσανασχετεί. Συμβουλή μου είναι να το προσέξουν. Είναι κρίμα να καταστραφεί ένα project από την απειρία παρουσιαστών. Διότι όπως και να έχει το πράγμα τα παιδιά που είναι στην κριτική επιτροπή είναι μάγειρες δεν είναι παρουσιαστές. Ας μην τους φορτώνουν μία τέτοια ευθύνη ας τους προστατέψουν εκεί στο κανάλι από τέτοιου είδους κακοτοπιές.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα είναι ακριβώς στο φινάλε της εκπομπής πατώντας εδώ

Share