Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι! Εκτός ορίων με τον Ατζούν!

Έχουν ξεφύγει τα πράγματα στο κανάλι!

ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι! Εκτός ορίων με τον Ατζούν!
Vanda's Blog 06.02.2019 11:39

Ο κακός χαμός φαίνεται να επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με κυριότερη αιτία τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί!

Οι άνθρωποι του σταθμού τρέχουν και δεν φτάνουν, γιατί φαίνεται πως το πρόγραμμα καταρρέει. Προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν, όπως μπορούν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Άρχισαν τα όργανα! Τι συμβαίνει με Τανιμανίδη και Ατζούν!

Τρανές αποδείξεις για όλα αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία πάνε από το κακό στο χειρότερο! Το «Survivor Panorama» με την Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε μόλις 4,7%.Τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ που θεωρούνται και από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού δεν κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση. Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία βρέθηκε στο 14,2%, ενώ το ριάλιτι αγάπης, Power of Love, στο 12,4%!

Ο κόσμος σταματάει να ανταποκρίνεται και να θέλει να βλέπει τα ριάλιτι, είναι πασιφανές!

Οι τουρκικές παραγωγές δεν αποδίδουν πλέον! Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί άμεσα στο κανάλι για να σβήσει αυτές τις «φωτιές» που οδηγούνε μαθηματικά τον ΣΚΑΪ στην τρίτη θέση της τηλεθέασης, ίσως και στην τέταρτη!

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν εκνευριστεί με τον Τούρκο παραγωγό, γιατί παρά τις διαβεβαιώσεις ότι τα προγράμματά του θα σκίζουν στην τηλεθέαση, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, όπως βλέπουμε ολοφάνερα!

Η διεύθυνση του σταθμού, έχει σπαταλήσει χρήματα και έχει εμπιστευθεί τον Ατζούν, εντάσσοντας στο πρόγραμμά της, τα εν λόγω ριάλιτι και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Και τώρα σας έχω εδώ στο Vanda's .blog, όλο το παρασκήνιο! Ο Ατζούν επέμενε να γίνει το Ελληνοτουρκικό Survivor, ενώ το κανάλι διαφωνούσε και το θεωρούσε εξαρχής αποτυχία, αφού τα εθνικά θέματα είναι πολύ σοβαρά! Το Power of love, από την άλλη, πρόδωσε και πάλι τον Τούρκο παραγωγό, που επέμενε να είναι ακριβώς το ίδιο, ενώ ο ΣΚΑΙ ήθελε να δημιουργηθεί με νέους κανόνες και διαφορετικό cast! Ωστόσο, ο Ατζούν ήταν ανένδοτος! Αυστηρός και κάθετος! Τώρα; ΣΚΑΙ τρέξε!

Δείτε ακόμη: Μπάγια Αντωνοπούλου: Πώς αντέδρασε μόλις πήρε τα μονοψήφια στο χέρι της;

H μεγάλη αντίθεση;

Το Ράδιο Αρβύλα που έρχεται να σώσει την κατάσταση και την... κατρακύλα!

Επέστρεψε δυναμικά και το τηλεοπτικό κοινό αμέσως τους αντάμειψε… με την πρωτιά. Εξάλλου ο Αντώνης Κανάκης, ξέρει πολύ καλά να κάνει σάτιρα.

Η μόνη λύση που έχουν αυτή τη στιγμή είναι ο Κανάκης! Μόνο αυτός μπορεί και μαζεύει τα... ασυμμάζευτα!

Share