Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Masterchef: Μαζέψτε τον Κοντιζά θα κάνει ζημιά στο Star!

Το νέο περιστατικό που μόνο η Vanda παρατήρησε!

Masterchef:  Μαζέψτε τον Κοντιζά θα κάνει ζημιά στο Star!
VANDA’ S BLOG 07.02.2019 08:42

Εγώ τα γράφω αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Εγώ το’χω ξαναγράψει ότι ο ρόλος που πάει να παίξει ο Κοντιζάς στο MasterChef δεν είναι καλός!

Προειδοποιώ, θα γυρίσει μπούμερανγκ! Δεν είναι ο ρόλος του Chef να παίζει με την ψυχολογία των παιχτών. Η τηλεόραση θέλει,τόσο όσο,για να μη γίνεις αντιπαθής,ξερόλας,και εγωιστής! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σωτήρης Κοντιζάς προσπαθεί να παίξει ένα ρόλο που δεν είναι αυτός του Chef! Προσπαθεί να κάνει ένα ατομικό σόου μέσα στο σόου! Προσπαθεί δηλαδή, να ξεχωρίσει από τους άλλους δύο Chef και προσπαθεί να κερδίσει την παράσταση.

Δείτε ακόμη: Αραβανή - Οικονομόπουλος: Τα απίθανα σχόλια από την Τσιμτσιλή και την παρέα της για τον χωρισμό! (Βίντεο)

Σε αυτή του την προσπάθεια έχει ξεπεράσει τα όρια. Στο χθεσινό επεισόδιο πάλι στην τελευταία του πετσέτα με αυτά που έλεγε που ήταν παραπάνω απ’ ότι έπρεπε, έκανε ένα παιδί να πιστέψει ότι πήρε την πετσέτα του MasterChef.Κάνει παιχνίδι ο Σωτηρης Κοντιζας κοιτάει δήθεν ότι θα δώσει την πετσέτα εκεί...και την δίνει αλλού παίζοντας με το συναίσθημα του παίκτη.


Τύπου πουλάω αγωνία γκραν γκινιόλ!

Αυτό κύριε Κοντιζά είναι εξαιρετικά άδικο. Μπορείτε να είσαστε όσο αυστηρός θέλετε, μπορείτε να είσαστε επικριτικός, αν θέλετε σε ένα βαθμό μπορείτε να είσαστε ακόμη και προσβλητικός. Φυσικά, όταν ο άλλος είναι βρωμιάρης ειρωνικός και απαράδεκτος!

Μέχρι εκεί όμως με την ψυχή ενός ανθρώπου και με την αγωνία του πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίζετε!

Αυτό το παιχνίδι που κάνετε... προσποίηση δηλαδή και βάζω γκολ αλλού,θέλω να σας παρακαλέσω να το σταματήσετε τώρα.

Δείτε ακόμη :ΣΚΑΙ: Σφαγή με τις διαφημιστικές - Παρασκήνιο!Δεν με απασχολεί εμένα εδώ στο Vanda's blog στο Youweekly.gr ,πως θα φαίνεστε εσείς αυτό είναι δικό σας θέμα. Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι οι παίκτες!!!

Οι παίχτες, οι διαγωνιζόμενοι που σας κάνουν την τιμή να έρθουν εκεί να διαγωνιστούν και που χάρη σε αυτούς εσείς υπάρχετε στην τηλεόραση να μην φεύγουν και πηγαίνουν σπίτι τους με την ψυχή τους διαλυμένη. Στην τελική ένα παιχνίδι είναι παίξτε το με τους κανόνες ανθρωπιάς που πρέπει.

Share