Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιβάν Σαββίδης: Σε ποιον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή έριξε πόρτα και γιατί;

Γελάνε και τα τσιμέντα! Έφαγε... πόρτα!

Ιβάν Σαββίδης: Σε ποιον πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή έριξε πόρτα και γιατί;
VANDA’ S BLOG 07.02.2019 10:30

Μια είδηση που τσακίζει κόκαλα σας έχω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr!


Ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής χτύπησε την πόρτα του Ιβάν Σαββίδη στο Open αλλά έφαγε πόρτα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Star: Με ποια παρουσιάστρια έχουν ξετρελαθεί - Δεν είναι η Καγιά!


Ο Ιβάν δεν ήθελε σου λέει να πάρει ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει και έτσι η επιλογή που έχει να κάνει είναι πολύ προσεκτική! «Ο παρουσιαστής πήγε ο ίδιος στο Open και χτύπησε την πόρτα του Ιβάν αλλά δεν τον ήθελε! Θεώρησε ότι το προφίλ του δεν ταιριάζει στο προφίλ του καναλιού και δεν συζήτησε παραπάνω!» μου είπε έμπιστη πηγή!


Ο λόγος λοιπόν για τον Γιώργο Μαυρίδη! Ο Γιώργος μετά τον ΑΝΤ1, θέλησε να χτυπήσει τξην πόρτα του Open για μια εκπομπή... δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς σε αυτή τη φάση δεν έχει καμία πρόταση και έπρεπε να δει και εκείνος τι θα κάνει!


Μετά τον χωρισμό με την Ράλλη εξάλλου, μπορεί να ακούστηκε πολύ αλλά οι μετοχές του δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα! Έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης κινδυνεύει πολύ σοβαρά να βρεθεί εκτός πιάτσας! Αν θέλετε την γνώμη μου; Ο Μαυρίδης σαν παρουσιαστής «κάηκε»! Αποκορύφωμα της πολύ κακής του πορείας ήταν η εκπομπή του στον ΑΝΤ1 όπου τα σεξιστικά αστεία και οι παγωμένες ατάκες έδιναν και έπαιρναν!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: “Φωτιά” στο κανάλι του Alpha!


Από την άλλη ο Ιβάν, σαν επιχειρηματίας μπορεί να τάζει χρυσά συμβόλαια αλλά μόνο σε κορυφαία ονόματα που ο ίδιος πιστεύει! «Δεν θα γίνουμε Epsilon, στόχος είναι να πάμε πρώτοι» αναφέρει σε γνωστούς και μη και η αλήθεια είναι πως ένα δίκιο το έχει...

Share